acill yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ecee

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
egr yi nasıl iptal ediyoruz?? iptal edildiğinde zararları varmı?

bu konuda lütfen yardım edin!!!!!!

cevaplarınızı bekliyorum.........

egr yi iptal etmen durumunda aracın fazla benzin yakar..bence servis yardımı alsan daha iyi olur egr iptali servis tarafından cihaz le yapılır

setapxxx' Alıntı:
egr yi iptal etmen durumunda aracın fazla benzin yakar..bence servis yardımı alsan daha iyi olur

bi kaç servise gittim değişcek diyolar iptal diye bişey olmaz diyolar

2kere değiştirdim önceden

sevisin işine gelmez tabi ama iki egred garanti olsa gereken işlemi yaparlardı...bece bastırın siz

merhaba

bugün bana iptal ederim ama zararlarına karışmam dedi! bende ne gibi zarar dediğimde de tam anlamıyorum şunlar yanar bunlar yanar falan dedii
ne yapcam bilmiyorum ya kurum var diyo temizlersek geçer diyo onada 1 milyar kadar asraf çıkartıyo yardımcı olursanız çok sevinirim!!!

hmm,daha önce karsilasmadim we konu hakkinda bilgiye sahip degilim,
umarim biran önce cözebilirsin,
bilgisi olan arkadaslarim ilgi gösterecektir...
cözümünü bende takip edecegim,saygilar

sorun çıkmaz!sadece yakıt sarfiyatında ufak bi artış yaşarsınız ama çok az!başkada bi zararı olmaz!birazda çevreyi daha fazla kirletirsiniz!kurum temizliği için carbon clean yapıyoo!carbon clean la kurum temizliğinide 1000 ytl dökmeden büyük ölçüde halletmiş olursunuz! sitemizde mehmet ustamız var onunda carbon clean hakkında görüşebilirsiniz! http://www.opelim.net/forums/member.php?u=3913

warolsun opelim.net kardesligi,paylasimciligi... ;)

Geri