Acİll!! Tekleme , duman , gaz yememe

Diğer ustalar arızanın ne olduğu konusunda ne söylüyorlar hocam? Az çok hepsinin arızaya bir yaklaşımı olmuştur. Hepsi mi farklı bir şey söyledi? Diğer türlü yetkili ya da özel bir opel servisinde cihaza bağlatabilirsiniz? Arıza ışığı falan yanıyor mu araçta? Bu cihaza bağlayınca belki fikir verici bir şeyler çıkabilir ama az çok usta olan biri şikayetlerinizi anlattığınızda bir şeyler der bence cihaza gerek kalmadan. Kimi servisler, cihaza bağlayıp arıza tespiti için 30/50 civarı bir şeyler istiyorlar. Her zaman gittiğiniz bir yer olsa, biraz da samimiyetiniz olunca o zaman istemiyorlar.

Hocam servise gittim bugun ve araç enjektör hatası vermişti(röle ile ilgili bir sorun olduğunu ve lpg elektirik tesisatına baktırmam gerektiğini söyledi). Arızayı bilgisayarla sildiler ve sorun düzeldi şuan için bir problem yok gibi gözüküyor cevabınız için teşekkür ederim

Hemde nasıl keşke Ankara ya gelme şansın olsa site sponsoru Opel garaj hakan usta var sorunu çizerler fiyat olarak da seni üzmezler. Birde işi bilmez usta ile uğraşmak çok daha zor.

Hocam servise gittim bugun ve araç enjektör hatası vermişti(röle ile ilgili bir sorun olduğunu ve lpg elektirik tesisatına baktırmam gerektiğini söyledi). Arızayı bilgisayarla sildiler ve sorun düzeldi şuan için bir problem yok gibi gözüküyor cevabınız için teşekkür ederim

Allah temellerini sağlam eylesin ;)

Allah temellerini sağlam eylesin ;)

Hocam birde konu açmayayım size hazır bulmuşken sorayım..

Yüksek devirde aracı kullanınca yanık yağ kokusu gibi bir koku neden olur? Böyle 3bin 4bin değil 5-6-7 bin falan çevirince olmasının nedeni nedir ?

Arac da bilinmeyen bir problem varken 7000 devir gormeniz sakat biraz.bekleyin biraz arac napacak 7000 devire kim bassa bir takim kokular gelir heralde

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri