acilen servise ihtiyaç var

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
bugün maslaktan tutun bütün servisleri dolaştım hemde tek tek. araçta olucan volant ayarından sonra baskı balatanında değişmesi gerektiğini hatta merkezi bi bilyesinin bile değişebileceğini söyledi ve bunların çok masraf tutacağını görmüş oluyorum. bildiğniz eli düzgün uygun fiyata ve devamlı gidebileceğim servis ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

sorun ne ki sizdeki soruna göre cevap vermişler yani onlarada hak vermek gerek...

aşırı derecede yakıt tüketimi arttı volant,baskı balata ve bilye değişmesi gerekiyormuş

bizim comboda şu an çok yakıyormuş babam öyle diyor ama bizim bakım zamanı geldi geçiyor o yüzden filtreler vs... sizin aracı test ettilermi nasıl teşhis koydular...?

volanttan oluyor işte

sen sanırım opel teamdensin

Arkadaşım,
OPEL TEAM adına konuşmam uygun düşmez ama adamların zaten işleri başlarından aşkın, ek olarak gittiğimizde de özveriyle uğraşıyorlar problemlerimizle. Bence bir git görüş, ne öneriyorlar dinle.
Ben Opel Team'den değilim bu arada...

sen sanırım opel teamdensin

uygun biyer soruyosun yavuz abi de cevap vermiş...Orda olup olmaması sorun mu senin için??sen dışarıyla görüşürsün sonra da oraya gidersin...kolay gelsin

hayır tanıdık olma maksadıyla demek istiyorum

Geri