Acil Yardımm (şanzıman arızası)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berk35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berk35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar bugun arada bır problem olustu. Lutfen bılgısı olanlar varsa bana yardım etsın. Araba 1. ve 2. vitesde gacırtı şeklinde bir ses geliyordu özel servise gittim. Araba otomatik vites değil.Şanzıman problemi diye söyledi usta yarın söktüreceğim. Bana kaça mal olur lutfen bilgisi olanlar bana bilgi versinler.

Son düzenleme:
arkadaşlar bana yardımcı olacak hiç kimse yokmu. Acaba bana opel ozel servisi olan ( EGE OPEL AYDIN ) Tansu usta yardım edebilir mi?

Son düzenleme:
valla 300 400
duruma göre

neyin değişicegini bilsek daha bi yardımcı oluruz

henüz sökülmedi bende bilmiyorum. Merakım en iyi ve en kötü kaça çıkar.

Bu konu hakkında bilgisi olan hiç kimse yok mu?Servisin söylediği dogru acaba başka ne yapar bu sesi

arkadaşlar bana yardımcı olacak hiç kimse yokmu. Acaba bana opel ozel servisi olan ( EGE OPEL AYDIN ) Tansu usta yardım edebilir mi?
merhaba problemin ne olduğuna bağlı arkadaşım 300 350 arası olabilir belkide daha az nasıl olsa sanzuman komple sökülmüyor

Ustam sökülerek bunun anlaşılacağını söyledi ozel servis. Problem başka nasıl anlaşılır. Ben bu sesi duyunca hemen tamirciye gittim.

Son düzenleme:
Ustam sökülerek bunun anlaşılacağını söyledi ozel servis. Problem başka nasıl anlaşılır.
ben sorunu bulmak için sökülmez demedim komple şanzumanı sökmeye gerek yok sadece arkadan grup dişliği sökmek yeterli fiyatı da onun öle yazdım

bu arada gerı vıteste sorun varmı? gerıdede sorun varsa baskıda veya hıdrolık sıstemınde sorunda olabılır ama bakan usta daha ıyı bılır

Ustam arkadan görüp dişli ile ilgili problemler anlaşılır mı?

Geri