senin arac 2000-2500 civari tutar eger iceride bi yerlerde elektronik biseyler zarar gormediyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dikkat ederseniz ön düzenle ilgili bir problem yok ise o kadar bile tutmaz dedim... ben usta değil sadece tahmin yapan bir kullanıcıyım... saygınız ve bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim...Kendimce bir hesap yaptım fotoğraftan gördüğüm kadarıyla...400 liraya yakın parçalar tutuyor belki daha az belki daha fazla birebir görmek lazım.astra için yazıyorum bu arada gri renkli araç.parça ların yanı sıra kaporta boya artı işçilik...parça başına 100 ila 150 lira arası boya,kaporta da biraaz altı olur kaput için.işçilik en basit tampon sökümü takımı için 50 lira alırlar.ön takım da ise en basit viraj denge askı çubuğu bile 30 lira geçen ben değiştim...diyorum ya bakmak lazım nedir ne diğildir.toplam da en az 1000 liranız gider...2000-2500 lira demiş arkadaşlar saygı duyuyorum tabikide ama 1000 liraya anladığım kadarıyla ben bu aracı çıkarırım.parçalar fazla tutmuyor.boya+kaporta+işçilik tutanlar.geçmiş olsun gerçekten kaskoyu es geçmezsiniz artık.sigorta hakkın da bilgim yok malesef...
dikkat ederseniz ön düzenle ilgili bir problem yok ise o kadar bile tutmaz dedim... ben usta değil sadece tahmin yapan bir kullanıcıyım... saygınız ve bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim...