acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan milanli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki astrada 1,4 motor nasıl açıklarsan sevinirim

valla abicim kullanmadığım için bilemiyeceğim....
sitedeki astracılarla bi görüş derim....
fiyat ve km bakımından daha uygun bi astra bulabilirsin demiştim ben...
1.6 al bence yakıt bakımından çok fark edeceğini sanmıyorum...
ama sen genede görüş bi astracılarla...

Açıkçası bendede 2000 astra g 1.6 var 1,6 tının kalkışından memnun değilim yani çoğu araba beni kalkışta eziyor ama ne gariptirki 15 mtre gitmeden araba 3000 devire ğelince ben haşamat ediyorum hepsini 1,4 ün kalkışı nasıl olur bilmiyorum ama ben asla 1,4 almazdım benzinde 1,6 ya oranda çok az bi fark vardır. Anladığım kadarıyla sendede arasıra atiklik bir anda ivmelenme falan istiyorsun açıkçası 1,4 e ne olursa olsun hoşuna gitmeyecektir ama şunuda ekleyeyim ben arabamı istanbuldan aldığım zamanla erzuruma geldimindeki çekiş manyak düştü bu rakımın büyük etkisi var mersinde belki dahada iyi olacaktır onu bilmiyorum artık.....

arkadaşım merhaba.. bende 2001 1.4 Astar GL var motorun çekişi konusunda bir tereddüdün olmasın klimayıda kaldırıyor yanlızca kalkışlarda biraz zorluyor haricinde iyi.. amaaaaaaaa ben derimki gel sen 2005 modelden aşağı ve 50.000 km den aşağı bir opel alma tabi gücün yetiyorsa hatta mümkünse opel alma ama illa opel diyorsan ne alırsan al 50.000 km den az olsun. erzurumlu bir arkadaş rakımdan bahsetmiş benimkide aynı oldu bende istanbuldan aldım şu anda bingöldeyim çekişte ve performanta düşme oldu... verdikleri fiyatlar fazla o paraya daha iyisini bulursun.. biraz daha araştır..

1.4. almanı tavsiye etmem. tanıdık arkadaşlarda var 1.4. hep"keşke 1.6 olsa " dediklerini biliyorum

:rock :rock

valla ıkı secenegınde kafama yatmadı ne yalan söyleyım 1.4 klasık cok ıstemiş. o parayı etmez ama cok cok temızse orasını bılemem. ıkıncı secenektede km cok fazla

Geri