Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Astra GTC ye teyp alıcaz fakat hangı marka ve model alırsak bazı işlemler sonucu dıreksyndan kumanda fonksyonunu kullanabılıoruz yardım edersenız ona göre bı teyp alıyım..
kücük bir ayrinti daha opera cd 40 larin sesi daha kaliteli ve bu modelle alinan aracin icinde direk olarak premium hopörlör var ses digerlerine göre daha kaliteli...
ya verdıgınız cevabı anlayabılecek kadar bilgim yok yada anlatmak ıstedgm seyı yanlıs anlattımmm bnm sormak ıstedgım pionner alpine vs vs teyplerı dıreksynondan kullanabılıomuyuz soru buu..
Bende aracıma double kolaymayı düşünüyorumdireksiyon kumandası iptal oluyor double olarak tavsiyem 7'nç pionner avh 6050 dvd yada 6850 dvd dir özelliklerini diğer ürünlerle karşılaştır bakmanı tavsiye ederim.Fiyatı ortalama 1.800YTL civarında
ben doubleımı satıyorum double ıstemıyorum artık dusunursen sna satıyımmmm : )) yayları werırsın ustune para : ) weya ses tesısatı parcan warsa ustune onu alırızz: )