Acil Yardim...

geçmiş olsun da... araç nasıl stop etti bence vurdurmayla o blok patlatma kol fırlatma olmaması lazım.. aracın trigeri kopup mu stop etti araç sorunu direk ustaya atmamakta fayda var.. sizin aracınız nasıl stop etti .. stop ettiği zaman araç hala yola devam ettimi ... yani subablar anca kayış koptuktan sonra piston üst ölü noktaya çıktığı zaman ve subab açıldığı zaman çarpar ve büker subabı yada kırar.. saygılar...

bujiler ıslanınca stop eder ve tekrardan calısmaz taki bujıler sılınıp kurulana kadar

abi tiriger kopmadan o tabloyla karsılasmak zor ya cok fena piston kolunun kırılması felan blok sen entemızı blok olayını kaynattır arabanıda sat abı yuksek devırlerde asırı ısınmada kesın sorun yasarsın tekrar oradan kırılabılır

bujiler ıslanınca stop eder ve tekrardan calısmaz taki bujıler sılınıp kurulana kadar

stop sebebini tahmin edebiliyorum. biliyorum abi de benim merakk ettiğim blok piston kolu nasıl kırıldı...

o işin enterasan bi tarafı olmaması lazım.... başka bi sebeb olması gerek... bu nasıl vurdurma ki onca hasar versin motora...

geçmiş olsun
iyi bir kaynakcı onu güzelce tavlayıp sonra taşla kanal açıp kaynatır
o kırılan parca sadece karter baglantısı döküm gövde
hiç bir zararı olmaz
saglam da olur
arıza vermesinin sebebide aracı vurdurmaktan
olmuş yani sentesini kacırmısınız malüm oda supap ve pistonlara zarar vermiştir bununnan geçmiş olsun...

tabıkı ustan dogru söylemıs araç sıkıstıgından marsa basamazkı zaten tık er kalır sızde cekerek ıyıce zorlamıssınız. blok onarılır bı sıkıntı olmaz

geçmiş olsun
iyi bir kaynakcı onu güzelce tavlayıp sonra taşla kanal açıp kaynatır
o kırılan parca sadece karter baglantısı döküm gövde
hiç bir zararı olmaz
saglam da olur
arıza vermesinin sebebide aracı vurdurmaktan
olmuş yani sentesini kacırmısınız malüm oda supap ve pistonlara zarar vermiştir bununnan geçmiş olsun...

aynen dediğin gibi ..sente atlamış..

tabıkı ustan dogru söylemıs araç sıkıstıgından marsa basamazkı zaten tık er kalır sızde cekerek ıyıce zorlamıssınız. blok onarılır bı sıkıntı olmaz

musa usta ,bloga kaynak yaptılar.. iyi duruyor..umarım ısınmadan falan bi sorun olmaz..

Bütün ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..
kaynak yapıldı bloga..piston kolları değişti pistonlar değişti.bugün toplamaya başlıyacaklar.. inşallah sorun olmaz

Geri