En sık rastlanan gizli arıza; açık kalan bagaj lambasıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En sık rastlanan gizli arıza; açık kalan bagaj lambasıdır.
Ben teybi kontaga baglatmak istemiyorum.teybi söktükten 1 hafta gibi teyb bağlı olmadan durdu sıkıntı yoktu teybi temizlettik vb o cihaza bağladı yanılmıyorsam 1 i gösterdi bende fazla değil mi dedim elektrikçi normal hocam o kadar çeker dedi bu sebeble sormustum sağolun yinedeOnu tam hatirlamiyorum yaklasik 4 yil onceydi. 0.2 veya 0.3 gibi bir sayi geliyor aklima ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. ancak 15 gun arabayi calistirmazsam aku yine zayıflıyor
GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oradan geçen herhangibir kablo yok bildiğim kadarıyla. kaçak testi yaptırın en kesin çözüm bu olur. linkini verdiğim konuda anlattığım gibi kendinde kaçak testi yapabilirsin. araca sonradan başladığın birşey yoksa kaçak testi yaparken birisi avometreyi takip etsin sende içeride direksiyon sol altındaki sigorta panelinden sigortaları tek tek söküp kontrol edin. tabi hepsini birden söküp kontrol etmeye çalışmayın. sonra yerlerini kaybedersinizStepnenin altında elektrik vb varmi geçenlerde geri geri gelirken karanlıkta teneke varmış stepnenin altını (bagaj alt kısmı) vurdum belki orada birşey olabilir mi düşünüyorum da