acil yardim!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan agrebb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

agrebb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar akü bitmiş akü aldım 1 hafta olmadan oda bitti akude sorun dedik aküyü degistirdik ama maalesef arabada iki elektrikçi baktı birisi teyb dedi orijinal cd30 temizlediler vb taktik yine aynı araca sonradan en ufak birşey takmadim.%100 orijinal başka neden olabilir.

Arabanizda yaklasik 1000Metre kablo kullanilmistir herhangi bir yerinde kacak olabilir bunuda bizim bilmemiz pek mumkun degil , birkac oto elektrikci gezebilirsiniz. Ayrica araclarimizda koruma yokmu yani ; yaklasik yarim saat sonra ic isiklari merkezi kilidi teybi vs elektrik vermeyi kesiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arabanizda yaklasik 1000Metre kablo kullanilmistir herhangi bir yerinde kacak olabilir bunuda bizim bilmemiz pek mumkun degil , birkac oto elektrikci gezebilirsiniz. Ayrica araclarimizda koruma yokmu yani ; yaklasik yarim saat sonra ic isiklari merkezi kilidi teybi vs elektrik vermeyi kesiyor.

İyi bir elektrikçi olsa işi çözecek tabi ama aracı bir gün koy diyorlar bunun imkânsız olduğunu söylüyorum oda olmuyor .
Şarj dinamosu sağlam
Teyb dediler oksit vb dediler temizlettik
Arabadan inmeden teyb vb açık mi diye kontrol ediyorum ama yok
Son çare teyb kontaga bağlanacak istemesemde

Teyp olacagini pek sanmiyorum bence bilmeyenn kisilere elletmeyin tam sorunu ogrenmeden

Teyp olacagini pek sanmiyorum bence bilmeyenn kisilere elletmeyin tam sorunu ogrenmeden

Ah kardeşim uğraşmak istemiyorlar bu kadar mı zor kaçağı bulmak akıllara ilk teyb geliyor.

Buraya yazma sebebim belki başına gelen vardır sebebi yada nedeni gibi birşeyler söylemesi ki ben elektrikcileri oralara yöneltiyim

Teyp orjinalse neden birden elektrik cekmeye baslasin ki , teybin sigortasi varsa aslinda sigortasi cekilip bi ilk once denenebilinir. Onun disinda sabaha kadar akunuz bitiyorsa aksamdan kutup basini cikarip sabah takabilirsiniz ,sorunu geecekten cozecek bir usta bulana kadar

Benim arabada cam modülü vardı. Akü kisa zamanda bosaliyordu. Elektrikci arabanın kapıları kilitliyken akuden ne kadar akim cekildigini ölçtü. Çok fazla akım cekiyormus. Cam modülünü iptal ettirdim sorunum hallolmustu.

GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim arabada cam modülü vardı. Akü kisa zamanda bosaliyordu. Elektrikci arabanın kapıları kilitliyken akuden ne kadar akim cekildigini ölçtü. Çok fazla akım cekiyormus. Cam modülünü iptal ettirdim sorunum hallolmustu.

İptalden sonra kullanılan elektrik miktarı ne kadar di amper olarak hatırlıyor musunuz

Onu tam hatirlamiyorum yaklasik 4 yil onceydi. 0.2 veya 0.3 gibi bir sayi geliyor aklima ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. ancak 15 gun arabayi calistirmazsam aku yine zayıflıyor

Geri