Acil yardim

scientisthoca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel astra 1.3 enjoy aracimin ön paneldeki düğme isiklari ve kapilardaki cam açma düğme isiklari cakmaklik isigi araci stop etmeme rağmen sönmüyor buda aküyü bitiriyor sorunu elektrikçiler anlayamadi bu durum hakkında bir bilgisi olan yada boyle bir durumla karsilasan var mi yoksa servis yolu mu görünüyor son çare teşekkürler

aracınızı Tech2 cihazına bağlatıp arıza okuması yaptırın. arıza kaydı vermediyse aracın yazılımı yeniden yükletin ektrem bir durum yoksa muhtemelen durum düzelir.

Opeldeki kronik beyin karışıklığı akü kutup başını söküp bekletip tekrar takıp denediniz mi? bu işlemden sonra teybiniz kod ister bilginiz olsun.

led lamba filan taktınız mı biryerlere

Yok hayir taktirmadim birden bire meydana cikti bi durum aküyu bitmiş gorunce fark ettim ilk baslarda elektrik kacagi var saniyordum ama kacagi hiçbir elektrikçi bulamadi sonra fark ettin bu isiklar devamlı yanik duruyor ne yapacagimi bilemedim

led lamba filan taktınız mı biryerlere
Yok hayir taktirmadim birden bire meydana cikti bi durum aküyu bitmiş gorunce fark ettim ilk baslarda elektrik kacagi var saniyordum ama kacagi hiçbir elektrikçi bulamadi sonra fark ettin bu isiklar devamlı yanik duruyor ne yapacagimi bilemedim

kontak anahtarının birinci kadamesi sebep olabiliyormuş bu duruma. kapı açık kapalı switchleri etkileyebilir. akü kutup başını söküp bi kaç dakika beklemek hatta bu arada frene falan basıp sistemdeki elektriği tamamen tüketip tekrar kutup başını takmak faydalı olabilir...

Geri