acil yardım

gokhn89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
26 Mar 2015
Mesajlar
55
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Siteyi ziyaret et
Gökhan önerin hakkında ilk yorumu kendin yapmışsın zaten. Bu önerin için iki şekilde yorum yapacağım. Birincisinin ne olduğunu hemen hemen herkes anladı, ikincisi ise bizim polislerimiz sanıldığı kadar saf değildir. Orada fren izi olacak, vuran ve vurulan araçlara ait kırılan dökülen malzemelere ait birşeyler olacak, aracı oraya park ederken görenler olacak gibi. ;)


Valla cahilce bi fikir işte çözüm önerisi yoksa o dediğin sonuçlara arkadaş katlanır göze alırsa :) tabi çok zor durumda kalmadıkça önermem böyle bişeyi :) bence sakin olsun herkes kişisel meseleye dönüşmesin böyle bi olay bi taraf mağdur olmuş niyetini burda tahmin etmek önyargıyla yaklaşmak bize düşmez bize burda mağdur bir forum arkadaşımıza isteğine hayır dememiz ve kendimizce akıl vermek düşer. Harika bir forumuz kısa süredir burdayım ama hepimizin çok kıymetli insanlar olduğunu anladım. O yüzden kişisel meselelerle birbirimizi üzmeyelim bence. Bide astra tuning kısmına açtığım başlığa bi el atın haber bekliyorum hala sizden :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

creature33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Tem 2012
Mesajlar
32
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Siteyi ziyaret et
Ben zaten hiç istemem kişisel durumlara ben rahatsız olduğum durumu belirttim o kadar benim istediğim sadece bu durum karşısında deneyimli kişilerin önerileri ve yorumlarıyla sağolsunlar bu şekilde cevap veren oldu brnde bunu istedim.
 
Üst