ACİL YARDIM trgier değişimi için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crskrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 2005 model 1,2 corsa c uzun yoldan yuklu bır sekılde geldıgm zaman ertesi gun ilk calıstırmamda şak şak dıye bıryere vurma sesı gelıo nerden geldıgını bulamadım bır usta trıger zıncırlı oldugu ıcın yapıoyor dedi degişmesi lazım deıler yardımcı olursanız sevınıırm

araç kaç binde

aracım 2005 model 1,2 corsa c uzun yoldan yuklu bır sekılde geldıgm zaman ertesi gun ilk calıstırmamda şak şak dıye bıryere vurma sesı gelıo nerden geldıgını bulamadım bır usta trıger zıncırlı oldugu ıcın yapıoyor dedi degişmesi lazım deıler yardımcı olursanız sevınıırm

Bende de Opel Combo 1.3 CDTI var 2006 model 55 bin küsür km. trigeri ne zaman değiştirmem gerekir.

bende de opel combo 1.3 cdti var 2006 model 55 bin küsür km. Trigeri ne zaman değiştirmem gerekir.
anladiim kadariyla senin araba dizel ..
Dizellerde triger olmuyo zincir oluyo ... Zincirinde değişmesine gerek yok diye biliyorummm

triger değişim süren 4 yıl gelmiş.

Aracinizin trigeri ya 4 sene yada 60bin km de degismesi gerekir,gelelim sakirtiya,eger bu motordan geliyor ise hidrolik ventil ayarlayicisinda problem olabilir veya avans vuruyor aracin buda atesleme zamani uymayabilir,trigeri kontrol ettir...

Aracınızın yağ seviyesini kontrol ettirin.

trigeri değiş.

aracım 108 bınde triger zincirli diye bılıyorum şık şık diye ses gelıyor avans vuruyor olabılır onun bı zararı olurmu ama sadece uzun yoldan yuklu bı sekılde geldıgım zaman oluyor

Geri