...Acil yardım lütfen...

blackhawk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba
Dertlerim bitmiyor resmen cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bayramın birinci günü talihsiz bir kaza yaptım. Yüklü miktarda bir faturayla uğraşıyorum. Yetmezmiş gibi birde parça sorunlarıyla uğraşıyorum. Sorunum şöyle tampon bakıyorum çıkmacıdan baktım 150 tl fiyat istiyorlar. Yan sanayi tampon ise 200 tl civarı sizce yan sanayimi çıkma tampon mu alayım yardımcı olursanız sevinirim. Yalnız çıkma tampona da tırnak tamiri falan yapacaklar.

çıkmasını alıp yeni yerine koyana kadar yan sanayi al yeni senin olsun ;) bu arada geçmiş olsun.

Teşekkür ederim. Rabbim büyük kazalardan korusun benim çıkmazım da o yan sanayi taiwandan ithal ediliyormuş çıkmacıya gidiyorum.Yan sanayii alma düzgün oturmaz diyor. Parçacı çıkma alma tamirlidir. İlerde başına iş açar diyor. Arada derede kaldım. Parçada bir tamponla bitmiyor. klima radyatörünün plastik aksamı değişecek tampon değişecek tampon ayağı değişecek far değişecek anlayacağınız masraf çok dert çok

Y. san milimetresine kadar aynı ise y.san ancak küçük şort giymiş cocuk gibi tuhaf duran bir y.san ise o zaman çıkma al. Her halukarda tampona fazla takılma, aracın parçasından bile sayılmaz o, darbe emici bir şey sadece.

Hangi ustaya yaptırıyorsan kararı ona bırak. Sonra olmazsa, sen 2. sınıf almışsın, tırnağı yanlış tamir olmuş demesin. Tertemiz çıkma tamponda var.

Bu arada tırnak tamiri doğru yapılmış ise sorunsuzdur. Tüm kasko şirketleri tırnak tamir ettirir.

Hangi ustaya yaptırıyorsan kararı ona bırak. Sonra olmazsa, sen 2. sınıf almışsın, tırnağı yanlış tamir olmuş demesin. Tertemiz çıkma tamponda var.

Bu arada tırnak tamiri doğru yapılmış ise sorunsuzdur. Tüm kasko şirketleri tırnak tamir ettirir.

İşte birde bu var ya... şimdi ustalar yapamaz ise anında parçaya çamur atmaya bayılırlar... olmaz sa yaw parça yan sanayi falan filan demeleri meşhur ben usta olamadım da beceremedim demezler de...:sopa:

Dostlar sorun orada işte :/ Opelim Corsam benim ilk göz ağrım :) ve depo ürün diyor satıcı tampon için bende bilmiyorum o yüzden belki yan sanayi tamponla ilgili bir tecrübesi olan vardır diye bir umut yazdım çok güzel yardımlar aldım... Demek ki bu tecrübe ilk bende olacak artık gelişmeleri yazacağım.

bende yansanayilerin herhangi bi çarpma anında cam gibi patladığını parçalandığını duymuştum, aman aman uzak dur demişlerdi. 100 liraya tamponmu olurmuş astra g ön tampon(yan sanayi) 100 tl idi o zamanlar.

Ben aslında opelin parça kalitesinden memnunum ve çıkma tamponu tercih ederim ama adamlar 150 den aşağı vermiyorlar bir ikincisi de 150 çıkma 180 yan sanayi arada da fazla birşey yok yanii...

Depo yansanayiler içerisinde başarılı bir markadır.Tampon yerine oturacaktır diye düşünüyorum.Sorun olacağını sanmam ancak materyal kalitesi aynı olmayacağı kesin.Orjinal bir tamponun esneyip hasar görmediği bir durumda öbür tampon kırılacaktır.
A kasa vectra nın çıkma tamponunu temiz olarak bulmak zor değil.Biraz daha araştır derim.Ama yok oturmazmış yok berbat olurmuş gibi diyen bir hurdacıya da güvenme.100 TL ver işine geliyorsa versin.
Far için orjinalini tercih et derim.

Geri