Arkadaşlar belki kısmen bilginiz vardır aracımı takas ediyorum, 2003 Model Vectra C 1.6 Elegance. 98.000 km'de,fiyatı makul geldi anlaştık gibi. Özel servisime gösterdim al dediler baktıktan sonra. Yetkili servise götürdüm şimdi rapor aldım. Bir kaç sorun çıktı. Bunların maliyeti ne kadar tutar sizce ona göre karar vericem. Acil yardımcı olursanız çok makbule geçer. Teşekkürler..
Servis raporu : Yağ Pompası keçesi ve contası değişmesi gerek, ön amortisörler patlak,sağ rot kolu, arka susturucu değişmesi gerek.
Sahibi debriyaj setini değiştirdim diyor 2-3 ay önce fakat debriyaj seti değişimi de yazıyor raporda (servise gidip orijinali ile değiştirmemiş yalnız )
Buna ek olarak triger seti de değişecek, 125 YTL ye alsam işçilik ne kadar tutar acaba ?
Servis raporu : Yağ Pompası keçesi ve contası değişmesi gerek, ön amortisörler patlak,sağ rot kolu, arka susturucu değişmesi gerek.
Sahibi debriyaj setini değiştirdim diyor 2-3 ay önce fakat debriyaj seti değişimi de yazıyor raporda (servise gidip orijinali ile değiştirmemiş yalnız )
Buna ek olarak triger seti de değişecek, 125 YTL ye alsam işçilik ne kadar tutar acaba ?