acil yardim lutfen

nasil yani

evet! aracın enjektörlerinde sorun olabilir. carbon birikimi denen şey ya da benzinden dolayı tıkanma olabilir. benzin filtresini değiştirdin mi yakında o da tıkanmış olabilir.

motorun rolantide ya da çok az gaz verince çalışması düzenli mi? titreme var mı? bujiler ve kabloları ne durumda. bunları da göz önüne al!

ustam cok az gaz verince calismasi fena degil ama cok basinca araba gazi yemiyor daha 1 ay once filtreyi degistirdim

ustalar yapar dedıgımı. bı üstüpüyü benzınle ıslatıp aracı calısıtıp gaza basarken benzınlı bezı kelebek bogazına tutacak

bizim burda ustalar almamiyor oyle seylerden isim cok zor valla bakalim nasil haledecez araba gozumden cikacak valla, cok memnundum ama simdi...

arkadaşım sesnin sorununun enjektör olma ihtimali yüksek. bir de onlara baktır. aracın enjektörlü dimi?

evet evet enjektorlu

valla ben de bi enjektörlere baktırayım aslında. bir de benzin filtrem 10,000 i geçti belki ondan bile olabilir.

valla iyi diyosun arkadasim bende bi baktirsam iyi olur enjektorlere, ben filtreyi daha 1 ay once degistirdim ama ayni

yaw bak ne diicem. enjektörlere baktırırken arabanın yanında bulunabilirsen iyi incelesene. bakalım nası sökülüyor enjektörler. hatta mümkünse fotoğraf ta çek. ben biraz bişeyler görünce, kendim yapabiliyorum. alet edevat var, yoksa da alırız önemli diil. bi kere görsem ya da tarif etseler yeter.

Geri