acil yardim lutfen

corsa1.012v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ustalar merhaba daha once konu acmistim hata kodu po100 ve po130 diye, o sorunlari haletik tech 2 ye bagladigimizda hata sifir olarak cikiyor, ama arabada hiqbir degisiklik yok gazi yemiyor, pompanin basinci cok iyi, egsozu deldik tikali olmasin diye o da boshuna yani araba duzelmiyor gazi yemiyor acaba yardimci olabilirmisiniz, kosovadan selamlar...

pombanın basıncının ıyı oldugunu nasıl anlıyorsunuz???? cıhazdanmı bakıyorsunuz basıncına?

evet cihazdan bakildi

gaza basarken benzın koklatırsan yakıt yetersızlıgınden olup olmadıgından ancak o sekılde emın olunur ama tehlıkelı iş tecrubesı olan yapabılır

arabanın hava debimetresinden sonraki hortum bağlantılarını kontrol et. debimetreden sonra motora başka bir yerden hava girmemeli. girerse bu çekiş düşüklüğüne neden olur ve arıza ışığı yanmaz.

bir de aracının son bir yıl içinde başına gelen iyi kötü şeylerden bahset. mesela bundan önce bi arıza yapmışmıydı, yaptıysa o neydi ve nasıl çözülmüştü . . . gibi. balistik olarak düşünelim.

valla arkadasim baska bi sorunum yoktu su ana kadar araba bende 2.5 yil ve yaklasik 20000 km gectim, ama ilk aldigimda bile bosta iken devir bazen biraz duserdi ama gene normale donerdi, yine devir sabit degil bosta, bazen 500 e kadar dusuyor, ama buyuk sorun olan iste gazi yemiyor nekadar daha fazla basam okadar cok boguluyor sanki, bosta iken bile gaza hizli basinca devir yukselmiyor, tesekurler...

bide katalizatorun yerine bir egzos parcasi takilip ve ona da lambda sensoru takildi, ondan sonradada biraz daha kotu oldu araba

peki araban kaç km de. bir de şu enjektörlere baktırsaydın tıkalı olma durumu olabilir mi?

arabam 62 000 deenjektorlerden olabilirmi, gazi almayinca sonuna kadar basam bile motor sanki nefes alamiyor gibi gazi hiq yemiyor

arabam 62 000 deenjektorlerden olabilirmi, gazi almayinca sonuna kadar basam bile motor sanki nefes alamiyor gibi gazi hiq yemiyor
benzın kokulatın o araca

Geri