Acil yardım lütfen uyku tutmuyor

bonasera23

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar

Malumunuz bugün memlekete kar kağdı Gece eve dönüş esmasın'da küçük bir kaza atlattım lastiklerim yeni kış lastiği ama oldu işte acemide değilimdir uzun yol tecrübemde çok vardır ama 4. viteste viraca girerken araç kaymaya başladı sımsıkı direksiyona asıldı ayağımı frenden çektim topladıktan sonra virene bastım abs devreye girdi tehlike çok şükür geçmişti ama panik ve korkudan dolayı debriyaca basmayı unuttum araç stop etti bu durum aracın alt takımına fren sistemine veya motor aksamına zara verirmi aracım 215.000 de 1 yıldır bende tertemiz motor aksamı var nasıl etkilenmiştir bu durumdan Vectra 2000 96 Model teşekkürler

Geçmiş olsun. Allahtan kaza olmamış. Rahat olun, sıkıntı olmaz. Ben de dizel arabayı stop ettirmesi zor olduğu halde kaç defa stop ettirdim :) marsa basıyorum devam ediyorum. :)

Geçmiş olsun. Hiç bir şey olmaz, kafanıza takmayın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

inanın hiçbirşey olmaz hatta 20 defa bile ard arda stop etse yine olmaz umarım bu rahatlatır sizi

Hiç bir şey olmaz için çok rahat olsun sür gitsin....

Teşekkürler

hep boyle aracı stop ettirmek aracın canına okur gibi laflar duyardık..bende yakın zamanda kız arkadasıma araba kullanmayı ögretecegim ancak aracım 7600 kmde bu nedenle cok tedirginim tabi..gercekten bu stop ettirmek araca nasıl ve ne kadar zarar verebilir .? 20 kere üst üste stop etse birşey olmazmı gercekten ?

sonucta arac ilk defa stop etmiş olacak büyük ihtimalle :)

stop ettirmek sadece baskı balata volana yüklenir oda öyle kolay kolay gitmez...

hep boyle aracı stop ettirmek aracın canına okur gibi laflar duyardık..bende yakın zamanda kız arkadasıma araba kullanmayı ögretecegim ancak aracım 7600 kmde bu nedenle cok tedirginim tabi..gercekten bu stop ettirmek araca nasıl ve ne kadar zarar verebilir .? 20 kere üst üste stop etse birşey olmazmı gercekten ?

sonucta arac ilk defa stop etmiş olacak büyük ihtimalle :)
araba kiralaaaaaaa :D
yada git bitane ucuzyollu kaplumbağa al pembeye boyat az topla hediye edersin :)hemde şöför değil pilot olur...

araba kiralaaaaaaa :D
yada git bitane ucuzyollu kaplumbağa al pembeye boyat az topla hediye edersin :)hemde şöför değil pilot olur...

Hahah dogru söylüyorsunuz :) ama kiralamak daha sakıncalı gibi duruyor.adamlar zaten alışkınlar yapmadıgımız şeyleri üstümüze kitlemeye.

Geri