acil yardım lütfen.aracın sesi değişti aracı tanıyamıyorum.

araca parçayı monte ettik.gayet rahatladı araçsesi değişti adeta.sanki daha iyi çalışır duruma geldi.rolanti düzensizliği mevcuttu, o bile şu an yok oldu.

aracımı yıkattım, ceylan gibi parlamaya başladı.seviyorum astramı, büyük arızalar çıkarmasa ömür boyu binsem bıkmam.

hakan abi imzadaki söz eski türkçe bir atasözü.anlamı:

ay gökyüzüne ne kadar güzel yakışıyorsa,at da er kişiye o kadar çok yakışır.

araca parçayı monte ettik.gayet rahatladı araçsesi değişti adeta.sanki daha iyi çalışır duruma geldi.rolanti düzensizliği mevcuttu, o bile şu an yok oldu.

aracımı yıkattım, ceylan gibi parlamaya başladı.seviyorum astramı, büyük arızalar çıkarmasa ömür boyu binsem bıkmam.

hakan abi imzadaki söz eski türkçe bir atasözü.anlamı:

ay gökyüzüne ne kadar güzel yakışıyorsa,at da er kişiye o kadar çok yakışır.
f sağlam arabadır..1 sene kadar bindim,umarım arıza silsilesi başlamamıştır..bizimki başlamıştı,elden çıkarmak zorunda kaldık..

gözüm gibi bakıyorum şimdilik silsile başlamadı; umarım başlamaz.

abicim birkaç haftadır rolanti dalgalıydı.motor sıcak bile olsa yeniden çalıştırmamda hemen 2500 e fırlıyor devir saati şöyle yarım dakika kadar 1500 de çalışıyor ve 1000 e düşüyordu.ufak da tekleme vardı araçta.viteste ayağını çekip gazdan yeniden gaza yüklenince önce araç yığılıyor sonra kendini toplayıp hızlanmaya başlıyordu.gösterdim ustaya bujileri sildi yerine tekrar taktı bişiy yok dedi.devam et yolda kalmazsın merak etme diye de eklemişti.eğer bu sorun devam ederse gel buji kablolarını değişiriz demişti.bir kaç gün sorun olmamıştı o sorun devam etti bir kaç kere daha.

dostum bu problem devam ediyormu?

hayır şu anda o sorun da gitmiş görünüyor.çok fazla yol yapmadım dinamo değiştikten sonra ama 10 kmdir o sorun yok.acaba dinamodan olabilir mi tekleme?

Geri