Acil yardım. Kontak anahtarım çalındı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ooz06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buyrun gelip dövün bir de beni, madem bu kadar coştunuz?!

Immobilizer ile anahtarı birbirine nasıl eşleştiriyorsunuz? Anahtara bu bilgiyi neyle yüklüyorsunuz?

o servislerdeki makinanın 5 katı özelliklisini ben kullanıyorum!!!!!

ben sırf bu immo lu anahtarları yapmak için toplam 32.000 ytl para gömmüşüm sen neyden bahsediyosun!

o senin dedigin servisler işin içinden cıkamadıkları bozdukları zaman, aman ustam aman ustam diye bize geliyorlar!!!

anahtara neyle yüklüyormuşsun pehhhhh, ben o şifreye adını soyadını yazarım istersem!

bilmeden bilgi sahibi olmadan bilginizi konuşturmaya calışmayın!, yok serviste yaptıracakmış filan.

Arkadaş az önce bu işi bitirmiş olarak geldim. Onun için yazılanlara cevap yazamadım. Herkese verdikleri bilgiler için teşekkür ederim.
Başınıza gelirse diye yazıyorum başımdan geçenleri.
Opis ve Opana sordum ilk önce orjinal parçalarla değiştirmesi 700 YTL civarında fiyat verdiler. Çekici masrafı hariç. Ben neler yaptım.
1-Çekici kapımdan alıp ustaya götürdü (30 km) - 70 YTL
2-Çift kilitle kitlenmiş olan kapılar açıldı.
3-Kontak,kapı ve bagaj göbekleri söküldü ve bunlara göre geçici abahtar yapıldı. Bu anahtar sadece immobilizeri açmak için.
4-Aracın satılmış olduğu servis bulundu şifreler istendi. (100 kontör :) )
5-Kontak beyni değişti. - 150 YTL
6-Aracın beynine yeniden program yüklendi.
7-Anahtar 80 YTL , kumanda 75 YTL
Ayrıca bu işlem 2 gün sürdü işçiliği tahmin edin.

Toplam maliyet 450 YTL ödedim.
Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin.

LND arkadaşım bana yedek anahtarı kaça yaparsın. Gel seninle pazarlık yapalım.

saol,
ben siteden kimseye ne anahtar işi yaparım ne para kazanırım....

zaten senin işini yapan yerde uygun fiyat vermiş orda yaptır sen;)

gelip çayınıda mı içmeyeyim.

Arkadaşım, eğer anahtar çalındıysa bu gün yarın kesin aracı çalmaya gelirler bir an evvel önlemini al bence aracının yerini değiştir daha dikkatli ol derim.

Anahtarları değiştirerek önlemimi aldım. Ayrıca aracım kapısı kilitli garajda. Teşekkür ederim.

250 Ytl Ye Konyada Yapiyorlar Komple şifreleme Değiştiriyor Ve Yeni 2 Adet Anahtar Veriyor Ancak 1 şartla Araç Ruhsati Ve Ruhsat Sahibi Olucak Oğlu Bile Olsan Yapmiyor... Saygilar Sunuyorum...

ama bunu kaç günde yapıyorlar :S :sorry:

Geri