Acil Yardim Frenlerim şişti...?

daha önce aynı sistemle farlarımı yapıştırmıştım tam bir sene gezdim hiç bir sorun yaşamadım çok sağlam bir yapıştırma şekli kemikleşiyo adetaa evde her hangi bişeyde deneyin karbonat yoksa sigara külü deneyin oda olumlu sonuç veriyo...!

can kardeşim beğenin için teşekkürler saolasın zaten birdahakinde alternatifim yok aynı yerden açılmasının veya yırtılmasının mümkünü yok başka yerdn patlak verecektir bu sefer tamiride mümkün olmıyacağından mecbur değişecek..!

inşallah sorun çıkartmaz

kim olsa böle bi durumda kendi aracını tamir ederken malzemeden çalmazdı heralde:d

çok mu pahalı acaba bu parça dün kaputu açınca bende dikkat ettim gerçektende horumlar sert ve tam kırılmaya yüz tutmuş

motorun ısısı o yapıştırdığınız yeri etkileyecek ve yeniden kopacaktır;fren bu şakaya gelmez;westinghouse ile manifold arasındaki boruyu hemen değiştirin bence ;bi yerini tamir etmeniz demek diğer bi taraftan patlamayacağı anlamına gelmez;yokuşta falan koparsa ya da bu yüzden kaza yaparsanız vijdan azabı çekersiniz;farlarda bende aynı yapıştırma tekniğini kullanmıştım;ama o far fren değil....!!!

yav ay başına kadar idare etsin işteee..! :D:D:D

çok mu pahalı acaba bu parça dün kaputu açınca bende dikkat ettim gerçektende horumlar sert ve tam kırılmaya yüz tutmuş
o hortum sert olmassa birseye yaramaz zaten sert olacak. ben motorun sagında yapacagım en ufak iş için ilk olarak onu sökerım kırmamak ıcın o kadar namussuz bırsey

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Geri