Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun Kaan. 2002 model bir aracın vites kolu neden miadını doldursun, senin fark etmediğin bir şey olmuş olabilir (aracı bir başkası kullanırken de olmuş olabilir). Artık ne olduğu önemli değil. Vites kolunu araçtan söktüğüne göre kol üzerinde daha kolay çalışırsın. Kırılan parçanın yerine benzeri bir parça monte etme imkanın yok mu? Bu parça kırılabildiğine göre piyasada veya servislere bir danış, belkide yenisi bulunuyordur.musa kardesim ilgin icin tesekkur ederim fakat mandali cok hassas kullanirim birden birakmam yani.sanirim miyadi doldu ama tirnagin parcasini bulamiyorum isin entersan yanida bu.parcasini bulsam yapistirip yerine takicam zaten.bu arada vites topuzunu komple soktum.nasil sokuldugunu bilmek isteyen varsa yazabilirim.ama ilk etapta su mandali tamir etmem lazim cunku araci fazla hareket ettiremiyorum.
düğmenin tam neresi kırık resmi yokmu Başka bi pilastik parçadan kendin kes uydur japonla filan idareten yap.
savas abi parcayi yerinden soktum sokmesine ama gel bide bana sor neler cektimGeçmiş olsun Kaan. 2002 model bir aracın vites kolu neden miadını doldursun, senin fark etmediğin bir şey olmuş olabilir (aracı bir başkası kullanırken de olmuş olabilir). Artık ne olduğu önemli değil. Vites kolunu araçtan söktüğüne göre kol üzerinde daha kolay çalışırsın. Kırılan parçanın yerine benzeri bir parça monte etme imkanın yok mu? Bu parça kırılabildiğine göre piyasada veya servislere bir danış, belkide yenisi bulunuyordur.
Geçmiş olsun, gözün aydın diyelim.arkadaslar ilgilenen herkese cok tesekkur ediyorum.problemimi cozdum.parcayi yerine taktim fakat ayni problemle karsilasan arkadaslara uyari yapmamda yarar var.bu mandali ancak 1 konumunda takabiliyoruz.diger vites konumlarinda yerine girmiyor.su an o kadar mutluymki anlatamam.otomatik vites malum masrafli olay.ondan dolayi kimbilir ne kadar masraftan kurtuldum.