Acil Yardim.can çekişiyorum!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ASLANYUREK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar acil olarak bana yardim ederseniz allahtan duacim olursunuz.vites topuzunun ayirici mandali cikti ve gorevini yapmiyor.sanirim icindeki tirnak kirilmis ve yerinde durmuyor yay disari firlatiyor.bu topuzu bulabilecegim bir yer soylerseniz minnettar olurum.:sorry:

baya bı kırılan oluyor. sanırım bırden bırakıldıgından oluyor. vıtesı park konumundan cıkarabılırsın gecıc olrak dugmeyı yerıne oturtur. hurdacılara bakacaksın yada bı ustaya götureceksın uydurma bırseyler yapacak

musa kardesim ilgin icin tesekkur ederim fakat mandali cok hassas kullanirim birden birakmam yani.sanirim miyadi doldu ama tirnagin parcasini bulamiyorum isin entersan yanida bu.parcasini bulsam yapistirip yerine takicam zaten.bu arada vites topuzunu komple soktum.nasil sokuldugunu bilmek isteyen varsa yazabilirim.ama ilk etapta su mandali tamir etmem lazim cunku araci fazla hareket ettiremiyorum.

musa kardesim ilgin icin tesekkur ederim fakat mandali cok hassas kullanirim birden birakmam yani.sanirim miyadi doldu ama tirnagin parcasini bulamiyorum isin entersan yanida bu.parcasini bulsam yapistirip yerine takicam zaten.bu arada vites topuzunu komple soktum.nasil sokuldugunu bilmek isteyen varsa yazabilirim.ama ilk etapta su mandali tamir etmem lazim cunku araci fazla hareket ettiremiyorum.
Geçmiş olsun Kaan. 2002 model bir aracın vites kolu neden miadını doldursun, senin fark etmediğin bir şey olmuş olabilir (aracı bir başkası kullanırken de olmuş olabilir). Artık ne olduğu önemli değil. Vites kolunu araçtan söktüğüne göre kol üzerinde daha kolay çalışırsın. Kırılan parçanın yerine benzeri bir parça monte etme imkanın yok mu? Bu parça kırılabildiğine göre piyasada veya servislere bir danış, belkide yenisi bulunuyordur.

düğmenin tam neresi kırık resmi yokmu Başka bi pilastik parçadan kendin kes uydur japonla filan idareten yap.

düğmenin tam neresi kırık resmi yokmu Başka bi pilastik parçadan kendin kes uydur japonla filan idareten yap.

evet resmi var kardesim simdi cektim.aslinda bi parca yapistirdim ama yerine takabilirmiyim diye cok dusunuyorum cunku tirnak varken yuvasindan gececekmi bilmiyorum.yuvasi ancak plastigin girecegi yer kadar.taktigim tirnak biraz cikintili .insallah gecer.

Geçmiş olsun Kaan. 2002 model bir aracın vites kolu neden miadını doldursun, senin fark etmediğin bir şey olmuş olabilir (aracı bir başkası kullanırken de olmuş olabilir). Artık ne olduğu önemli değil. Vites kolunu araçtan söktüğüne göre kol üzerinde daha kolay çalışırsın. Kırılan parçanın yerine benzeri bir parça monte etme imkanın yok mu? Bu parça kırılabildiğine göre piyasada veya servislere bir danış, belkide yenisi bulunuyordur.
savas abi parcayi yerinden soktum sokmesine ama gel bide bana sor neler cektim:Dillaki vardir bu parca ama topuzla birlikte satiliyorsa isime yaramaz.cok fiyat cekerler yaw:rolleyes:cikmacilara saldiricam artik bi sure.olmadi cengiz kardesin dedigi gibi uydurmasyon yapicam.

arkadaslar ilgilenen herkese cok tesekkur ediyorum.problemimi cozdum.parcayi yerine taktim fakat ayni problemle karsilasan arkadaslara uyari yapmamda yarar var.bu mandali ancak 1 konumunda takabiliyoruz.diger vites konumlarinda yerine girmiyor.su an o kadar mutluymki anlatamam.otomatik vites malum masrafli olay.ondan dolayi kimbilir ne kadar masraftan kurtuldum.

arkadaslar ilgilenen herkese cok tesekkur ediyorum.problemimi cozdum.parcayi yerine taktim fakat ayni problemle karsilasan arkadaslara uyari yapmamda yarar var.bu mandali ancak 1 konumunda takabiliyoruz.diger vites konumlarinda yerine girmiyor.su an o kadar mutluymki anlatamam.otomatik vites malum masrafli olay.ondan dolayi kimbilir ne kadar masraftan kurtuldum.
Geçmiş olsun, gözün aydın diyelim.

saol savas abi yorumlarin ve fikirlerin icin tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri