acil yardım ARACIM ISNINCA TEKLIYOR SEBEBINI BULAMIYORUZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HAKKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAKKAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracim Opel Vectra 2.5 Cdx 98 Model Aracim Da Ilk Conta Yanmiş Mi Diye Opel Dikici Ye Goturdum Contanin Yanmadigini Soylediler.radyator Ust Kapaktan Basin Olcum Alti Taktilar Aracta Ufleme Varmi Diye Ama Basinc Normal Cikmis.conta Yanik Degil Dediler.bu Sefer Arac Isindiginda Tekleme Yapiyor Dediler Ateşleme Bobini Degiştirdiler Ama Yine Yapti Kabllari Degiiştirdiler Ama Yine Yapti Bu Tekleme Neden Yapiyor Bulamiyorlar.yardim Lütfen.aracim 2 Hafta Oldu Serviste Ve Hala Ariza Bulunamadi Opel Ustasi Usta Gibi Usta Bilen Varmi Arkadaşlar Oyle Parca Degiştiren Degil Ariza Bulabilen Usta

kardeşim aracında arıza kodu yokmu

anladığım kadarıyla sorun ; ateşleme sisteminde bir sorun yoksa motor soğuk iken rölanti ayarlayıcısı devreye girip motor belli ısıya gelene dek otomatik jikle görevi yapıyor ve devir yüksek tutulduğundan titreme yapmıyor ... motor ısınınca devir normal hale geliyor bu durumda kelebeğiniz kurum yapmış olabilir diye düşünüyorum temizlemeyi bi deneyin yada kontrol edin...saygılar..

Yok Ariza Kodu Vermiyor Yani Ariza Yazmiyor Heralde Ki Ben Dikici Yetkili Serviste Arac Verse Gorurler

Bu Arada Benim Aracim Da Lpg Var Prins Marka Lpg De Beylikduzunde Garli Lpg De Taktirdim Lpg Den Olabilme Ihtimali Uzerinde Duruyorlar Ama Benzine Aldiklarinda Da Yapiyormuş.lpg Devre Disi Birakalim Dediler Belki Lpg Benzin Kariştiriyordur Cihaz Dediler.opel Dikicide Tum Ustalarin Elinden Gecti Ama Hicbiri Bulamadi Arizayi

eğer arıza kodu yok ise tech 2 cihazı ile veriler kontrol edilmeli herhangi bi anormallik varmı hem bu tekleme hangi şartlarda oluşuyor bunlara bakmalı

Hangi şatlarda Derken Arac Normal Duz Asvalta Giderken Isininca Gaza Basinca Tekleme Yapiyor.ateşleme Sistemi Degiştigi Halde Neden Yapar. Birde Bildiginiz Ariza Bulan Usta Iyi Usta Muşteri Yormayan Usta Varsa Bana Soylermisiniz. Ben Esenyurtta Oturuyorum

abi sen İkitelli sanayiye uğra orda çözerler sorununu...açıkçası bende merak ettim umarım sorun büyük değildir...

arıza code yoksa sorun mekanik parcalardadır..benim başıma bi kaç kez geldi am moor soğuk iken yapıyodu..ısınınca tekleme kesiliyodu.aklıma siboplar geliyo aşınmış olabilir siboplar kaçırıyosa tekleme yapar..cdx de normal arac değilki motor üzerinde manifolt var.hangi silindir tekliyo bakma şansında yok...tam benlik arıza...kompresyonu ölcsünler soğukken ve sıcakken.fark varsa kapağı söksünler direk ben genede..bide sıcaklık sensöründende olabilir yanlış algılıyosa gerci servis bakmıştır ama ..valla ben silindir kapağından ve siboplardan şüpheleniyorum

Çok iyi bildiğim bir konu değil araba mekaniği ama başımdan geçen benzeriydi, motor ısınmadan sıkıntı yokken ısındıktan sonra problem oluyordu,bir kaç kez de stop etti seyir halindeyken, egr değiştik, carbon clean yaptırdı, stop etme olmadı ama tekleme devam ediyordu, motor üst kapak taşlama yaptırdık , bitti derken ateşleme bobini de değişti , Sorun bizdeki kadar uzun sürmez inşallah, egr valfi olabilir, değilse ateşleme bobini değişmesi gerekebilir, aynı tipteyse tabi astra Z serisi motorla

Geri