Acil yardım. Araban N den A1 ve M1 e geçmiyor sadece R ye geçiyo.

Opelkibrisli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba biraz dolaştıran sonra markette beş dk durdum. Arabanı çalıştırdığı vites N den A1 e 1 sn geçip tekrar N ye döndü sürekli M1 hiç çıkmadı. R ye normal geçiyordu sonra gaza biraz yüklendiği içini bilmem zar zor geçti A1 e sonra yine geçmedi. Sonra yine geçti eve zar zor attımf kendimi . Şimdi geçiyor.vites ama yola çıkmaya korkuyor yine aynı sorun olursa diye. 2008; Astra HB rasyonel. Aynı sıkıntıyı yaşayan oldu mu? Şanzıman yakından olabilirmi .tesekkurler

Seçiciyi kontrol ettirip, yeniden kalibrasyon yaptırın. Düzelmezse revizyon şart.

Sayın Burak bey, Kardeşim Emre Bey size yazmış zaten olması gerekeni, Aracınızın Km bilmiyoruz ama tahminimiz yeni yazılım hidrolik fren yağı(şanzımanın frenin değil) değişmesi,olmadı revizyon

emre abi sorunu yazmış neyin günceli ?

Bu ocak ayı soğuklarda 10 dakikalığına benim araçta sapıttı. Daha 51.000 km' de idi. Önce R' ye geçmedi sonraı 2 veya 4 ile kalkmaya çalıştı. Kontağı kapatıp çekip 20 dakika kadar bekledim düzledi. Şuan bir sıkıntı yok.

Bence siz baskı durumu, kömür vss bir kontrol ettirin ve yakın zamanda gene yaparsa sanırım revize edilmesi gerekiyor.

Geri