ACİL YARDIM 0 araç satışı

şahıs adına değilde firma adına açılmış banka hesabına yatırırsanız bir sorun yaşayacağınızı sanmam... sonuçta firma hesabına gelen paranın faturasını yani karşılığını vermek zorunda diye biliyorum...havaleye not düşebilirsiniz şu marka şu model araç satın alma bedeli diye...

bende o şekilde yazacam şu şase numaralı şu araç diye.. şirket hesabı ama yinede güvenemiyorum..

Astra opelin senede 3 kez kampanyaya soktuğu bir araçtır. Donanım ve anahtar teslim fiyatı yazarsanız, 2015 de kampanya olduğunda, konuyu güncelleriz,

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende o şekilde yazacam şu şase numaralı şu araç diye.. şirket hesabı ama yinede güvenemiyorum..

Şirket hesabı olduğu için problem yok. Çünkü resmi hesaplarda firma size borçlu görünecek. Problem olursa o borca karşılık icrra davası bile açabilirsiniz.
Açıklama kısmına ne yazacaksınız? Size taahhüt ettikleri herşeyi nasıl yazacaksınız? Yani aklıma takılan parayı gönderdiğinizde arabayı alırsınız ama istediğiniz şekilde olurmu?

Şirket hesabı olduğu için problem yok. Çünkü resmi hesaplarda firma size borçlu görünecek. Problem olursa o borca karşılık icrra davası bile açabilirsiniz.
Açıklama kısmına ne yazacaksınız? Size taahhüt ettikleri herşeyi nasıl yazacaksınız? Yani aklıma takılan parayı gönderdiğinizde arabayı alırsınız ama istediğiniz şekilde olurmu?

Açıklama kısmına şu şasi Numaralı Aracın opel astra 1.6 edition hb Neptün mavisi satış bedeli yazacam. Bu yeterli mi sizce ? Bu arada gedizler bayisi

Parayı ödemeden kim araç alabildi?

Arkadaşlar abartıyorsunuz!!!

Parasını ödemeden bayiiden kaç kişi aracı üzerine aldırtabildi?

Ha parayı gitmişsin elden vermişsin, ha banka ile göndermişsin. Banka daha sağlam olduğu için, gittiğimde elden vermek yerine banka ile gönderip aldım tüm araçlarımı. Önemli olan tek şey parayı doğru yere göndermek :)

Madem aracı alıyorsun gedizlere gitmek o kadar zor olmasa gerek.bence kendin direk git işini sağlama al derim

Ben de o şekilde yapmıştım. Doğru yere giderse sıkıntı olmaz. Gönderdikten sonra bayiye ulaşıp ulaşmadığını teyit ettirin, tamamdır inşallah.

Maalesef gidemiyorum arkadaslar bir Doğu ilindeyim iznim yok. Aracı babamın üzerine alıyorum. O vekalet yollıcak işlemleri onun üzerine yapacaklar. Para şirket hesabına gittikten sonra bir sorun olmaz değil mi ? Zaten kapora yolladığım zaman gedizler motorlu araçlar a.ş. Çıktı. Peki bu vekaletle birşey yapabilirler mi ? Aracı aldı gösterip Başkasına satabilirler mi?

bi akraba veya tanıdık biri vardır istanbulda illaki onun nezaretinde aracın işlemleri yapılabilir gedizlerde daha sonra para yatırma işlemi yapılabilir

araç ocak çıkışlı olacak bayiler işi biliyor zaten

Araç trafiğe hangi tarihte çıkacak?
Fatura hangi tarih için kesilecek?
Fatura Ocak 2015 tarihi için kesilecekse o zaman neden paranın tamamını şimdiden yolluyorsunuz?

Son düzenleme:
Geri