Acil veresiye jant arıyorum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstRA_ZN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımdaki 17'' jant ve değiştirmek için ilan vermiştim.2-3 gündür bir arkadaş almak istiyor ama hep oyalamak zorunda kalıyorum çünkü yedek jant ve lastiğim yok takıcak.18'' jant alıyorum elimdekileri satınca fakat jantı almak isteyen arkadaşın acelesi olduğu için hemen istiyor benimde 18'' terfi için fiyat farkını tamamlamam için ay başını beklemem lazım.O yüzden bana 1-2 günlük 4*100 bijonlu idareten takıp sonra iade edeceğim(istenirse kira bedelide verebilirim) jant ve lastik lasım.elinde hali hazırda boşda jant ve lastiği olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.Arabayı takozda bekletmek istemiyorum malum Allah korusun acil bişey çıkar lazım olur.Yardımcı olabilecek arkadaşlar irtibata geçebilirse memnun olurum.Belirttiğim gibi 1 yada max 2 gün takıcam 18'' leri takana kadar lasım olacak ve eğer istenirse kira bedeli de vermeye hazırım.Şimdiden teşekkürler...

keske yardımcı olabilsem.. :S

benim on üç kara jantlarım var 4çarpı100 bijon:D

Saol kardeşim jantın ne olduğu önemli deil işimi görsün yeter.Trabzondasın maalesef eywallah düşünmen yeter..
hakikaten yaa burda olsan al kullan derim parası mühim değil ama uzak keşke buraya yakın olsan...

kardesım olsa canım feda ya işin goremedik

lafa gelince herkes farklı algılar ama çok acilse aracımın üstündeki jantları verebilirdim ama 5-112 olsa keşke nasılsa kapalı garajda duruyo şu anda alırdık takoza işin görülürdü.bu gün sana yarın bize....ama yrn gündüz bakıcam bulabilirsem burdan haber vericem hayırlısıyla....

Ankara'da olsaydım işlem tamamdı. Garajda Jant+tekerler yatıp duruyor. Ben şu anda İzmir'deyim ama sen Ankara'dan aldırabilirsen olur.

kardesım olsa canım feda ya işin goremedik
Eywallah dostum saol

lafa gelince herkes farklı algılar ama çok acilse aracımın üstündeki jantları verebilirdim ama 5-112 olsa keşke nasılsa kapalı garajda duruyo şu anda alırdık takoza işin görülürdü.bu gün sana yarın bize....ama yrn gündüz bakıcam bulabilirsem burdan haber vericem hayırlısıyla....
Teşekkürler kardeşim,zaten 5*112 uymuyor ayrıca arabayı takoza koyma olayına karşıyım Allah göstermesin acil durumlar vs...Saol yinede.

Ankara'da olsaydım işlem tamamdı. Garajda Jant+tekerler yatıp duruyor. Ben şu anda İzmir'deyim ama sen Ankara'dan aldırabilirsen olur.
Abi eywallah saol Ankaradan jant getirmek semeriyle seksenine mal olur zaten.Burdan bi şekilde ayarlıycas bişeyler.

Geri