Acil Polen Filitresi.!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozcurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozcurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Acil Polen Filitresi.!!! Motor Dişlisi

Arkadaslar polen filitremı artık kumanda edemıyorum sureklı acık halde duruyor ve ozellıkle gece yolculuklarımda asırı buharlanma oluyor dolayısıyla. Servise gittim dişlisi sıyırmıs değişmesi lasım ve bunun ıcınde gögüs komple ınecek dedıler veya iptal edicez. Sureklı kapalı duracak dedıler size soracagım.
Araç: 2004 Vectra Elegance 1.6 manuel

1)Yaprıtmak ıstesem tahımını masraf.
2)Sureklı kapalı tutsam nasıl olur.
3)Baska bır altarnatıf bulan veya olabilecek baska bır yol varmı.

Şimdiden yorum yapan herkeze teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bence iptal ettirme. 2004 model bir araç için yaptırmak daha mantıklı. Soğuk havalarda buhar, sıcak havalarda randımansız bir kliman olacak.

başlıkta polen filtresi deyince ben içerikte bu konuyu bulmayı ummuyordum..
bu konu benim başıma geldi .aynı senin dediğin gibi.. ama dedikleri kadar öyle göğüs komple inecek felan yokk... sadece torpido gözü sökülüyor ve içinden fan motorunu alıyorlar. sonra o içdış hava sirkülesini sağlayan parçayı değiştiriyorlar. ben fiyatınıda sordum 100 tl civarında diyorlar. paraya kıyıp alsam ben kendim bile takarım. zaten parçayı söktüm elimde :)

bende tamir yoluna gidecem.. ayrıca öyle dış havada sabit dursa da bişey olmaz. zaten %80 dış havada kullanmıyoz mu??

bu konuyla ilgili linki bi incele..

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=38536&highlight=bu%F0u

Tamir yoluna gitmek en mantıklısı o zaman ben yetkılı ve özel servislerden fiyat alayım uygun olanına yaptırtayım. Yorumlarınız için tşk ederim.

Parçanin değişmesi için komple göğüs sökmeye gerek yoktur sadece torpido gözü sökülecek o kadar siyah bir parça vardir klapeyi kapatir açar o parça bozuktur vec c lerde hastaliktir

Parçanin değişmesi için komple göğüs sökmeye gerek yoktur sadece torpido gözü sökülecek o kadar siyah bir parça vardir klapeyi kapatir açar o parça bozuktur vec c lerde hastaliktir

Cok tşk ederım kendım sokup geri takabılrmıyım diyorum basıma daha buyuk bı sorun almaktan korkuyorum :)

hoca bu polen filtresi arabanın neresinde bende 1.3 astra aldım yeni ama bilmiyorm neresinde

Geri