acil opel vecra comfort 2004 yaglambasi sorunu

kent36100

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar kolay gelsin anlatacagam durumla karsilasan arkadaslardan acil yardim bekliyom veya sitedeki ustalarimizdan araci sabahlari calistirmaya gittigim zaman kntagi takiyom lambalar sonuyo aku ve yag lambasi duruyo marsa bastigimda akulambasi sonuyor yaglambasi 2-3 dakka sonra sonuyor normal kirmizi yaniyor ama sonra yaglambasi sonunce araci durduruyorum tekrar calistirinca bu sefe 1-2-3 saniyeler arasinda sonuyor lamba bazende aku lambasiyla beraber sonuyor yapilan bakimlar karter acilip temizlendi yeni yag koyuldu yag filitresi degisdi yag musuru degisdi enson ve sabahlari yine 2-3 dakka sonra sonuyo enson ve ondan sonraki calismalarda gun boyu istop et calisdir 1-2-3 saniye icinde sonuyor bazende aku isigiyla beraber sonuyor SABA CALISIRKEN NEDEN EN SON VE 2-3 DAKKA BEKLER LAMBA DETAYLI ANLATTIM ACIL CEVAPLARINIZI BEKLIYOM SITE VE SITE UYELERINE ILGILERINDEN DOLAYI TESEKURLER

Gunaydin arkadaslar sabah arabayi calisdirdim motor kapagini acdim ve calisdirdim yag isigi sonmedi ama kapagin ordan damla damla disari gay atoyodu ufak yaglama yapiyor diyemi aca attiyodu istop ettim simdide calisinca yaglambasi hic yanmiyor neden boyle yapiyor bu arac sitedeki ustalarimiza guveniyom tesekurler

Şimdi yağ filitresi tamam,yağ basınç müşürüde yeni,yağ seviyesinde sorun yok geriye yağ pompası içindeki ventil kalır.İyi bir ustaya git yağ müşürünü söksün yağ basınc ölcüsüsü mutlaka olsun yağ basıncını ölçsün,olmadı yağ pompasna baksın,bypass ventiline baksın birde karter içi filitre tıkamış olabilir yani sorun burada başka yerlerde arama

Karsda bi usta dedi arabayi birakin sabah yag basincini olcecem pompadan mi degilmi ogrenecem tamam dedim birakdim sabah yanina gittim pompanin yag basinci normal dedi popada arza yok musurdendi onuda yeni musur takdim duzeldi sabah yine aynisini yapinca erzurumda kardesler diye opel servisidi var seref uludag adam opel ustasi 1 numara aradim durumu anlatim yag basincinin normal oldunu basinci olculdurdum musuru yenilediler araba araba sabahlari yaglsmbasi gec sonuyor dedi yag koydugun motorun kapagini ac calisdir yag isigi yansin kapagin ordan bak yaglama yapiyor mu motor bakdim yapiyor yagmala araba calisir calismaz ama gostergede yalama basliyor 2 dakka sonra yaglambasi sonuyor ustayadedim dedi yag pompasi pilenmisdir yada suzgec var dedi o pislenmisdir bide buyuk ihtimalle yag pompasinda jonta var dedi o tiksnmisdir bakip temizlemem lazim erzuruma getir karsda cikarir jontayi ters takar motor indirir araba sali gunu goturecem seref uludag hep hesapli hemde iyi ilgileniyor adam arabayla selim arkadasim tesekurler ilgilendigin icin net sonucu yazicam usta baksin

Geri