Yazan tüm arkadaşların ortak görüşüne katılıyorum..Bence de en önemlisi işçilik.. Bende Zavoli kiti kullanıyorum son derece memnunum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opelin ne kadar özel bir motoru varda revizyon yapacak merak ettim... arkadaşlar arabalarınızı o kadar büyütmeyin çok komplike motorları yok... atikerde adam gibi enjektör yok aslında valf mantığı ile çalışıyor açılıp kapanıyor sadece ama prins ve brcdeki enjektörler gerçek enjektör... ama tekrarlıyorum en önemli şey işçilik gerisi teferruat...
Hocam opel servisinde landirenzo taktır biraz pahalı ama hem servis garantisi var hemde önerilebilir bir marka bendede 2004 vectra c var 3 yıl önce taktırdım landirenzo hala aynı şekilde çalışıyor.Senede 2 defa bakıma sokmaktan başka bişey yapmıyorum.Yok eğer pahalı diyosan acil değilse benim nacizhane görüşüm biraz daha bekle CNG ülkemizde yavaş yavaş büyüyor hem lpg ye oranla %30 tasarruf ve %10 performans artışı sağlıyor hemde motora etkisi benzinle birebir aynı.
slm arkadaşlar 2004 vectra c aracıma lpg taktıracağım fakat hangi markayı seçmeliyim lütfen yardım ederseniz sevinirim.