(( acil kapi fitili lazim ))

DEMİREL71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar,
geçen yaz ön kapı fitillerinin içine serum geçirtmiştim bir ustaya!
usta sağolsul serumu fitile geçireceği yeri bayaa yırtmış derken o yırtıklar büyümüş, dün bir baktım sağ kapının altından bir serum hortumu sallanıyor,
fitilde epeyyy yırtılmış, ön sağ sol iki kapı fitili lazım acilen,yenisi kaç paradır yada iş görecek çıkma olsa daha iyi olur benim için,
yardımcı olabilecek varsa, acilen cevap bekliyorum, dün ikitelli sanayide bi çıkmacıda sordum sağ sol ikisini 100 liraya veririm dedi, çıkma ama...
ne yapayım sizce.....

çıkma fitil işe yaramaz.ancak pert araç olursa olabilir.sıfırı tek kapı 100 lira.bence sıfır al tak kardeş...

abi zamanla yıpranan bir malzeme olduğu için fitilde sıfır almak daha mantıklı...

bencede sıfır alman bu arada beni ara abi

bi araştırayım o zaman,
teşekkürler....

bi araştırayım o zaman,
teşekkürler....

forumun pazar yerinde her araca fitil satan biri vardı, bence onu araştırabilirsin, benimde sol kapıya lazım , çok şiddetli yagmurda az da olsa su giriyor kapı içinde nem oluyor

forumun pazar yerinde her araca fitil satan biri vardı, bence onu araştırabilirsin, benimde sol kapıya lazım , çok şiddetli yagmurda az da olsa su giriyor kapı içinde nem oluyor

:good::good::good:

0212 5299562 arayın siteden benim verdiğimi söyleyin bir de selam söyleyip işi çözün

pekı usta dısarda bu fıtıllerden metre ıle satılanıda var onlardan alsak olmaz mı?

kaş yapayım derken göz çıkarmışsın

Geri