17 Eki 2014 #1 E esesgokhan26 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 May 2014 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Arkadaşlar arabama motor yenilemesi yaptirdim ancak araba calisirken cok ses çıkartıyor sebebi ne olabilir
Arkadaşlar arabama motor yenilemesi yaptirdim ancak araba calisirken cok ses çıkartıyor sebebi ne olabilir
17 Eki 2014 #2 semia Bölüm Sorumlusu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 7,097 Tepkime puanı 6 Puanları 0 SES derken? nereden nasıl? bir kayıt rica etsek?
17 Eki 2014 Konuyu Başlatan #3 E esesgokhan26 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 May 2014 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Hocammotorun sesi cok cikiyo yani anlayacan normalden fazla cikiyr piston larin yeni olmasindan mi kaynaklaniyor anlaya madim
Hocammotorun sesi cok cikiyo yani anlayacan normalden fazla cikiyr piston larin yeni olmasindan mi kaynaklaniyor anlaya madim
17 Eki 2014 #4 E Emre Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ara 2007 Mesajlar 7,448 Tepkime puanı 15 Puanları 38 Yaş 40 esesgokhan26' Alıntı: Hocammotorun sesi cok cikiyo yani anlayacan normalden fazla cikiyr piston larin yeni olmasindan mi kaynaklaniyor anlaya madim Genişletmek için tıkla ... Dinlemek lazım. Yenilik ile alakası yok. Yapan doğru iş yapamamıştır.
esesgokhan26' Alıntı: Hocammotorun sesi cok cikiyo yani anlayacan normalden fazla cikiyr piston larin yeni olmasindan mi kaynaklaniyor anlaya madim Genişletmek için tıkla ... Dinlemek lazım. Yenilik ile alakası yok. Yapan doğru iş yapamamıştır.
17 Eki 2014 Konuyu Başlatan #5 E esesgokhan26 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 May 2014 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 yrın sıze ulastıraım ses kadını falan ınsallah ben yanlıs duyuyorumdur okadar masraf ettım araca bırde ustanın ıscılıgı kotu cıkarsa oldururum adamı
yrın sıze ulastıraım ses kadını falan ınsallah ben yanlıs duyuyorumdur okadar masraf ettım araca bırde ustanın ıscılıgı kotu cıkarsa oldururum adamı
18 Eki 2014 #6 L lampard Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Ara 2007 Mesajlar 3,683 Tepkime puanı 2 Puanları 36 telaşlanmayın egsoz manifoltunu tam sıkmamış olabilirler veya basit bişeyde olabilir ustanıza götürün ilk bence
telaşlanmayın egsoz manifoltunu tam sıkmamış olabilirler veya basit bişeyde olabilir ustanıza götürün ilk bence