acil bi soru (ozellikle adminlere)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgur_dezen arkadasim, yukaridaki yazini daha sonradan gordum, o dedigin cumleyi ben yazdim. yazarken bu kadar agir olabilecegini dusunmemisdim. Haklisin, ve Bunun icin senden ozur dilerim.
Yazdigim yazida direk kasitli olarak yazmak istemedim ama, yazmis bulundum bir kere, sonradan duzeltmek icin girmistim tekrar konuya, ama baktim ki silinmis.

Eger bunun icin uyari alacaksam, hatami kabul ediyorum. diyecek bir sey yok.

Bazen; insanin icindekiler; icinde kalmasi gerekiyormus, bunu ogrendim. Demek ki, her zaman, her laf, her yerde, herkes tarafindan dogru karsilanmuyor. Sustummmmmm.

Bende resmi bi spor sitesinde görev yapıyordum bu tip benim mesajım silindi niye silindi tarzı problemler yaşamamak için mesajı silmiyorduk tartışma çıkmasın diye sadece kişi mesajının yanlış oldugunu hatalı oldugunu anlasın diye mesajını silip kendi adımızı ve uygunsuz içerik yazıyorduk..
Ör: "Forum kurallarına aykırı mesaj. Sercan1921" bu tarzda bişey yazıyorduk yanınada kendi adımızı yazıyordukki başkasıyla değil direk bana gelsin söylesin diye bu şekilde yapmak çok zor değil sanırım yanda kutucuk tıklıcana mesajı düzelt deyip 2-3 kelimelik bi not daha iyi oluyorduki kimseyi küstürmemiş oluyorduk..
Akıl vermk için yazmadım sadece öneriydi..!

bazen çok haklı ve yerinde işlemler yapıyor yönetim cidden,kolay değil o kadar tabi..
ama bazende tık diye siliyor canım:D
bak şimdi bu mesajı silindi bilin:D
yönetim gerçekten işi biliyor:cool:

o "kürt sorunu" başlığının sorun olacağı başından belliydi..

oldu fikret kardes bende senden ozur diliyorum hataliyim veya degilim hic onemi yok
yanlislarimizi anlayabildiysek sorun cozulmustur

Ör: "Forum kurallarına aykırı mesaj. Sercan1921" bu tarzda bişey yazıyorduk yanınada kendi adımızı yazıyordukki başkasıyla değil direk bana gelsin söylesin diye bu şekilde yapmak çok zor değil sanırım yanda kutucuk tıklıcana mesajı düzelt deyip 2-3 kelimelik bi not daha iyi oluyorduki kimseyi küstürmemiş oluyorduk..

iste bu bende bunu anlatmaya calisyordum...

konu kapanabilir Sayin Adminler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri