Acil: Benzin Hortumu yırtıldı, araç yürümüyor.

PLEASURE

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar. eski bir üye iken babamın arabayı satması sonucu uzun süre takip edemedim bu siteyi fakat aynı araba yıllar sonra karşıma cıkınca bu sefer kaÇırmadım. haliyle bu güzel siteyi yeniden keşfetme şansını yakaladım.
sorunuma gelince: bir hafta önce aracımı calıştırdım fakat 50 metre sonra stop etti ve bir haftadır aynı yerde yatıyor.. önce benzin bitmiştir deyip 2 litre benzin eklemek istedim ama koyduğum benzin aynı anda aşağıdan akıp gitti. eğilip baktığımdaysa depodan cıkıp aracın altından önüne doğru giden iki hortumdan büyük olanının kelepçeli yerinden çatlakları olduğunu fark ettim.
çıkma hortum almak için zamanım yok. iş saatlerimi henüz uyduramadım. yeni benzin hortumu yaptırmaya kalksam eskisini komple söküp cıkarmak gerekli. bana idareten bir çözüm önerebilir misiniz lütfen?
bir tanıdığa silikokon kullansam mı diye sorduğumda silikonu çözer yine akar cevabını aldım. aklıma selefonla sarıp poşetlemek geldi ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum. arabacığım sahipsizler gibi kaldı günlerdir.

Son düzenleme:
lpgcilerde bulunan hortumlar benzine dayanıklı diye biliyorum.çift kelepçeyle ekleme yapın ama sonra komple elden geçirin tehlikeli...

winner teşekkür ederim. benzinin hortumdan taşmamasını sağlayabilsem lpg ustası ya da herhangi bir motor ustasına gösterebilirim aracı ama öncelikle o depoda o benzini tutmayı başarmalıyım

Usta aracinda LPG varsa direk LPG ile calistirsan nasil olur

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri