acil aracım çalışırçalışmaz stop ediyor vec c

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zaferus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaferus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sevgili arkadaşlar aracım çalışır çalışmaz stop ediyor ne kadar gaz verem de ayağımı çekince devir düşüm stop ediyor 1 metre falan gidersem rölantide çalışıyor sebebini ve sorunu belirtebilecek biri varsa sevinirim

Arkdaşım böyle bir sorun hiç yaşamadım fakat forumu sürekli takip ediyorum , bu tip arızalara genelde EGR valfi teşhisi konuluyor , sanırım seninkindede bu sorun var.

bu egr valfi nedir ne işe yarar acaba gerçekten ondan mı stop ediyor masrafı nedir neler yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar lütfen yardım edin gece uyuyamadım

bu egr valfi nedir ne işe yarar acaba gerçekten ondan mı stop ediyor masrafı nedir neler yapmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim
lütfen

iptal ettirmek en ucuz yolu

150 lira sıkışmış küçücük bi parça çok kolay degişiyo

sevgili arkadaşlar aracım çalışır çalışmaz stop ediyor ne kadar gaz verem de ayağımı çekince devir düşüm stop ediyor 1 metre falan gidersem rölantide çalışıyor sebebini ve sorunu belirtebilecek biri varsa sevinirim

Kardesim, aracin rolantisini sök güzelce(fren temizleyicisi ile temizle..sonra fisini tak icindeki silinidir icine cekilir yani hareket eder..(yoksa yenisini al) temizledikten sonra yeni conta ile tak...
birde bogaz kelebek temizligi..bu kadar...
gecmis olsun

benimde bmv de vardı o sorun adamlar dedi akış metre soktum düzeldi

Geri