Acil Acil arkadaşlar yolda kaldım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ukubilay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyin tamiri mümkün arkadaşım kafaya takacak bir şey deil ama servise(yetkili)götürürsen uğraşmazlar değitirirler

yetkili servise götürdüm araç kabul yetkilisi arkadaşım şanzuman beyni sounluymuş tamir ediliyor ayrıca motor pompasının içerisinde de değişmesi gereken yerler varmış onlarda olucak acaba beyin arızası tekrarlarmı ben aracımdan memnunum değiştirmek istemiyorum

su beyin arizasi lafi tuylerimi diken diken ediyor, easytornik araclarda stop grubu lambada kesen ampul olunca calismiyor arac, birebir sahit oldum stop lambasinin ampulu kesmisti, yolda kalmis arac, degistirdiler arac devam etti...

su beyin arizasi lafi tuylerimi diken diken ediyor, easytornik araclarda stop grubu lambada kesen ampul olunca calismiyor arac, birebir sahit oldum stop lambasinin ampulu kesmisti, yolda kalmis arac, degistirdiler arac devam etti...

haklısın ama cokta rahat yaa bırde yolda bırakmasa :(

bence aracı elinizde fazla tutmayın easytronic arızası corsa c sınıfında sürekli yaşanan bir sıkıntıdır...
işin kötüsü böyle bir durumda ortada bırakıyor...
tamir ettirip en kısa sürede elden çıkartın tavsiyem (üzülerek söylüyorum)

tamir edildikten sonra tekrarlıyormu ki arızayı? bence gönül rahatlığıyla binilir

bence aracı elinizde fazla tutmayın easytronic arızası corsa c sınıfında sürekli yaşanan bir sıkıntıdır...
işin kötüsü böyle bir durumda ortada bırakıyor...
tamir ettirip en kısa sürede elden çıkartın tavsiyem (üzülerek söylüyorum)

direk elden çıkartmak da biraz adaletsiz olur bence satarken yalan mı konuşcas 3 kuruş kar yapcas alan insanda sorun oldumu adam haram olsun verdiğim para dese yandık walla verremeyiz onun hesabını :)

devam edelim araca kullanmaya inş tekrarlamas bir daha

giderildi mi arıza? ne kadar tuttu?

şu araç yetkili serviste beyin merkeze onarıma gitti 600tl civari ayrıca mazot pompasının
içerisinde de değişmesi gerekenler varmı onlara da 300 civari dediler şu araç bende değil bekliyorum son tutar ne çıkacak aslında 300 beyın tamırı buldum ama yetkili servis işe garanti veriyor tekrarlarsa goturcek dışarda yaptırsam garantıde yok o yuzden bıraz da yetkili serviste olsun istedim

Geri