açık hava filitresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mmts-tyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mmts-tyle

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
a kasa vectra aracıma açık hava filtresi takmak istiyorum sıkıntısı olurmu duyumlarıma göre hava akım motorunda sıkıntı olur servise danışmalısın dediler deneyen varsa önerisini bekliyorum

akış metreyi bozuyor zamanla bence takma

bencede hava filitresi işine girme çok güzel sesi var ama akış metreyi bozmaya deymez

kalıtelı bır fılıtre tak soguk hava sagla guzel olur canın sıkılınca zaten cıkarırsın :)

Eğer düşünürseniz 2.0 cc için filtre var elimde FK marka..

takanlar genelde memnunlar arkadaşlar bugüne kadar akış metreyi bozduunu hiç duymamıştım

teknik olarak bu konuya vakıf biri varmı acaba...

Merhaba arkadaşım ben 7 aydır falan spor hava filtresi ile kullanıyorum arabayı. Kışın tamam güzel artısı var ama yaz geldi artık ve bu hafta sonu gidip söktüreceğim. Nedeni ise sıcak hava çekişi. Daha yol gitmeden bile araba güneşin altına duruyor vee kaputun altı deyim yerindeyse yanıyor. Bu halde yola çıktığında araba resmen hantallıyor sen istediğin kadar gaza bas o sadece ses yapıyor hepsi bu. Bana kalırsa şuan spor hava filtresi takmak için çok yanlış bir zaman.

Merhaba arkadaşım ben 7 aydır falan spor hava filtresi ile kullanıyorum arabayı. Kışın tamam güzel artısı var ama yaz geldi artık ve bu hafta sonu gidip söktüreceğim. Nedeni ise sıcak hava çekişi. Daha yol gitmeden bile araba güneşin altına duruyor vee kaputun altı deyim yerindeyse yanıyor. Bu halde yola çıktığında araba resmen hantallıyor sen istediğin kadar gaza bas o sadece ses yapıyor hepsi bu. Bana kalırsa şuan spor hava filtresi takmak için çok yanlış bir zaman.

kutu içi perf.hava filtresinde de olay aynı mı yoksa sadece olay açık hava filtrelerinde mi var?

Geri