aCİİİİllllll

mucobaba22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bujilerden gelen buji kablolarının ateşleme bobinine bağlatı sırası bilen varmı ?

atesleme bobınının ustunde yazmıyormu kucuk sekılde 1-2-3-4 dıye ?

malesef yazmıyor

valla karburatorlu olsa platınde yazıyordu ama bunda nerde yazar bılmıyorum acıkcası ama ılla yazması lazım bujı kablosunun baglantı yerlerınden herhangıbırınde :/

sırası 1-3-4-2 kabloların uzunluklarını gözlemleyerek deneyin.en son sorunsuz çalıştığı tekleme olmayan yerde işiniz tamamdır.kolay gelsin

Üzerinde kesin yazar üzerinde yazmayan bobin duymadım ben yan sanayi ürünlerde dahi var.

valla karburatorlu olsa platınde yazıyordu ama bunda nerde yazar bılmıyorum acıkcası ama ılla yazması lazım bujı kablosunun baglantı yerlerınden herhangıbırınde :/

Olcayyyyy, platinin üzerinde öyle şeyler yazmaz :). Distribütör kapağındaki herhangi bir yeri 1 numara olarak kabul edersen saat yönünü baz alarak 1-3-4-2 olarak dizilim yaparsın o kadar.

Olcayyyyy, platinin üzerinde öyle şeyler yazmaz :). Distribütör kapağındaki herhangi bir yeri 1 numara olarak kabul edersen saat yönünü baz alarak 1-3-4-2 olarak dizilim yaparsın o kadar.

Ya Savaş abi o kapagın adını bılmıyordum platın meksefe degılmı tamamının adı :) şahınımde tek arıza yapan zımbırtıydı zımparalayıp takıyordum 1 ay sorun yaratmıyordu ve o kapaktada numaralar yazıyordu :) platın dedıgımde o kapak aslında...
Ama işte cahillik boyle bişey ,onunuzde egılıyorum ;)

Ya Savaş abi o kapagın adını bılmıyordum platın meksefe degılmı tamamının adı :) şahınımde tek arıza yapan zımbırtıydı zımparalayıp takıyordum 1 ay sorun yaratmıyordu ve o kapaktada numaralar yazıyordu :) platın dedıgımde o kapak aslında...
Ama işte cahillik boyle bişey ,onunuzde egılıyorum ;)

Sevdiğimden takılıyorum :). Evet bazı distribütör kapaklarında numaralar oluyor. Ünitenin tamamının adı distribütör, içimde platin ve tevzi makarası var, meksefe üzev evlat gibi dışarıda oluyor.

e araba çalıştımı ?

Geri