acemice bir soru mu acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
egzoz koruması yapmaz. manifot çıkısında bitiyor koruma. hatta biraz eğilmesi bile gerekebiliyor korumanın. yoksa manifoda vuryor ve ses yapıyor

o zaman benim işime yaramazmıs :D sagol bilmiyordum ben o gosterdigim kısım da ıcerde kaldıgını dusunmustum

Yollar Sürprizlerle Doludur Taktir Bence önemli Bir Maliyetide Yok

arabayı dağlık taşlık yerde kullanıyorsan karter muhafaza yaptırmanı tavsiye ederim. sanırım 75 ytl

Yollar Sürprizlerle Doludur Taktir Bence önemli Bir Maliyetide Yok

Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, artı olarak Türkiyedeki yollar ve şehir içindeki kasisleri ve çukurları düşünürsek şart gibi görünüyor. Aracım liftteyken görmüştümde iyiki varmış:)

sıfır arac alırken sıkı pazarlık yaparsanız hedıye olarak takıyorlardı bi aralar... gerekliligi konusuna gelince elbette ki gereklidir...taktırınca yol gurultusu bıraz artıyor ama insan guvende gidiyor ne zaman ne olacagı belli olmaz canım vatanım da!

ben karter koruma taktırdıktan 1 saat sonra eşim arabanın altını vurdu.
koruma bile eğildi.olmasa ne olurdu acaba?
olmaz olmaz demeyin.
:alkis: :alkis:

Bende geçtiğimiz günlerde yolun ortasında duran kağıt (kısmen karton diyelim) parçasının üzerinden geçtim ama ortalayarak (eski bir alışkanlık) ama ne bileyim içinde konserve kutuları, teneke kola kutuları vs... olduğunu! :eek:
aracımın altından tangır tungur sesleri duyunca eyvah dedim.. bayağıda sarstı hemen sağa çektim baktım bişi yok. doğruca arkadaşımın dükkana gittim lifte bir kaldırdık koruyucu ortasında bir çukur... neyseki aracımı aldığımda vardı koruyucu...
olmaz olmaz demeyin kaskoya bile dünya para verirken 50-100 liradan aman kaçmayın... nolur...nolmaz..

Geri