acemice bir soru mu acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orj.120 yan sanayi 50 ytl (Ankarada)

ben yan sanayi taktırdım...

Ülkemiz şartlarında taktırmanda fayda var...

neden takılmıyor

acaba motor alt bölüm korumasının takılmamasının bir sebebi var mı...yoksa maliyeti artırmamak gibi basit bir sebepten mi takılmıyor

belki maliyet belkide yurt dışında ihtiyaç yok...malum yolları kaymak gibi...ben arabayı aldığımın ilk gün takdırtmıştım o zaman 45 ytl idi.Şimdi bazen bakıyorum da şaka maka baya bir hayat kurtarmış üzerindeki çiziklerden...

karter koruma olmassa olmaz değil ama faydalıdır
ben aracı aldıgımın ertesi günü yaptırdım 90 ytl
kısa bir işlem 5dk falan sürdü ama ne olur ne olmaz memleketin yolları malumunuz...
bu arada vectra c icin 250ytl nasıl fiyattır anlamadım ayıptır gunahtır yetkili servis mi fiyat aldıgınız yer?

Yetkili servis(OPEL İNAN) fiyatı 250 dedi:mad: . 90 dese hemen taktırırdıım. sonra wazgeçtim ztn...

arkadaşlar ben şöle bişi duydum ki arabalar yurt dışından buraya kartel korumalı olarak geliyor ama servisler bildiğim kadarıyla söküp takıyor...

Burası Türkiye arkadaş sen taktır ileride bir çukura girersin sonra üzülürsün.Ayrıca ben aracı alınca 2004 de garantiyi muhafazayı taktırmadan imzalamıyorlardı...

yeni araçlarda koruma yok sebebi kaza anında motorun kabin içine girmesini engellemek koruma takılınca motor aşağı değilde koruma nın üztünde hoop içeri

Yetkili servis(OPEL İNAN) fiyatı 250 dedi:mad: . 90 dese hemen taktırırdıım. sonra wazgeçtim ztn...
opel inan yapar öyle şeyler

:D

hemen karşıda yeni sanayide bi yer var tavsiye ederim

Geri