acemice bir soru mu acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar araba dünyasıyla yeni tanışan biri olarak hepinizden bir konuda bilgi istiyorum.geçen gün araçımın motor kısmına bakarken ev sahibim geldi ve motor kısmının alt tarafının korumasının olmadığını mutlaka taktırmam gerektiğini söyledi.acaba opel astra aracımın motor kısmının alt tarafının da alt koruması olamsı mı gerekiyor..yoksa normal mi??:confused:

normal serviste takıyolar bizim burda 50 ytl ama kampanyalı fiyatı fabrika çıkışı !!!!! altta kartel yok ama ben 2 senedir biniyorum şu ana kadar bişi olmadı ama taktırmak lazım;)

bildiğim kadarıyla 0 (sıfır) arabaların hiç birinde karter yoktur.
ben vectra c için sorduğumda 250YTL demişti.fiyat çok geldi bana.
illa gerekli diye bişi duymadım walla...

karter koruma olmassa olmaz değil ama faydalıdır
ben aracı aldıgımın ertesi günü yaptırdım 90 ytl
kısa bir işlem 5dk falan sürdü ama ne olur ne olmaz memleketin yolları malumunuz...
bu arada vectra c icin 250ytl nasıl fiyattır anlamadım ayıptır gunahtır yetkili servis mi fiyat aldıgınız yer?

benim corsadada yok 2.5 yil kulaniyorum ama taktirmak faydalidir bence...

bende de yok gerekte görmedim.

valla gerek yok diyecem ama sonradan bir yerde koruma olsaydı olmazdı bunlar diyebileceğin bir duruma düşme ihtimaline karşı taktırmanı tavsiye ederim...

ya arkadaslar aslinda bunu fabrikanin takmasi gerkmiyormu ya, bence takmalilardi ya neden sonradan taktiralim ki, hayret bir sey

ben karter koruma taktırdıktan 1 saat sonra eşim arabanın altını vurdu.
koruma bile eğildi.olmasa ne olurdu acaba?
olmaz olmaz demeyin.

2004 astra G elegance aracımda yoktu Mersin Opel serviste 90 YTL ye taktırdım memnunum.yollarımız malum. ayrıca motor daha az kirleniyor. Olmazsa olmaz gibi bir durum yok .
ben motor kaputu içindeki kaplamanın olmamasına bozuluyorum.bazılarında var bir kısmında yok. aynı servis o kaplama için 240 ytl dedi:(

Geri