acele yardımınıza ihtiyacım var ACİLLLLLL

erdem/astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar.
2005 yılının 8. ayı trafiğe çıkışlı 2005 model görünüyor araç sorgulamada sahibi 2006 model diyor hyundaı getz 1.3 gls 2 aırbag lı araçta ABS var mı acaba?
getz alacam kendime ama ABS var mı bu araçta bilmiyorum
sahibi bir bayan 2 aırbag var diyor ama ABS var mı yok mu bilmiyor yardımcı olursanız sevinirim. pazartesi günü satışını yapacam eğer ABS varsa acele yardımmmmm..

2005 yılının son dönemimde satışa çıkan 2006 model araçlardan biridir her yılın son dönemlerinde yeni yılın modeli olarak çıkar

abs için belli bir hızla giderken ani frene basın pedal ayağınıza tepme şekilinde bir hareket yapıyor ve kızaklamıyorsa abs vardır

araçta güvenlik paket adı altında satılan modeller vardı hyundai de belki onlardandır airbag varsa muhakkak olan kısımda yazar

Eşimin sattıgımız aracı 2004 model GLS idi ama ABS yoktu

abs varsa kontağı açınca lambası yanar. opellerde öyle en azından.

sağolun arkadaşlar abs yok ama gene de alacağım. şehir içinde iyi oluyor ufak araba astra m biraz uykuya çekilsin. km 6000 binde güvenilir insanlar araç ta çok güzel kaçırmak istemiyorum zarar etmeyeceğimi biliyorum

Son düzenleme:
Hayret???? bu arac firmasi avrupaya nasil arac satiyor??? abs yok?
yoksa bu ülkeye ayricaligimi var? 2005 yili model 2006 ???

merhabalar getz 1.3 gls we 1.5crdi ıkı aracıda kullandım sızın almak istedigniz arac 1.3gls 3slindirli olup 12valf lik bir motorharcmine sahiptir yanlıs hatrlamıyosam yaklasık 82bgdir performans bakımından arabada 5 kişi olunca cekişi düşüren bi arabadır walla 16jantlarla yokus yukarı cıkamıyoduk inip inicektik arabayı :D 1.3getzn performansı benı hiç tatmın etmemişti abs olayına gelınce 1.3gls getzlerın hepsınde abs yok olanıda war olmayanıda war bnm 1.3dede abs yoktu abs getzde fren mesafesını uzatıyo bnm için olmaması daha iyiydi tabiki bu kesınlıkle tercih meselesı eger bana sorarsanız getzın alınablıcek ıyı motor secenegı 2006 sonrası yenı kasa 1.4 doch 4slindir 16valf olan motorubide buna bakın derım 1.3 sizi tatmın etmez aklınıza takılan baska soru warmı elımden geldıgınce yardım etmeye calısrım

sağolun arkadaşlar aldım aracı. 6000 6bin km de çok güzel sıfırdan farkı yok diyebilirim tertemiz bir araç çok güzel

Hayırlı Olsun ABS varmıymış ?

getzlerde abs opsiyondu, hatta bazı paketlerinde hala opsiyon.
hayırlı olsun

Geri