Acaba ?.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snserdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snserdi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaslar öncelikli olarak eger zamanınız var ise araba neler yapabilirim fikirlerinizi almak istiyorum.
Öncelikle tamamen bilgisizim bu konularda daha ilk arabam o yüzden biraz detaylı yazabilrseniz sevinirim.
Aracım 1.2 Corsa Essentia 2005. ilk olarak genciz icimiz müzikle dolu kasetçaları değistirmek istiyorum ama görüntüyüde bozmak istemiyorum.2 olarak jantları degistirmek istiyorum ve son olarakta aracın içine neler yapabilirim.

Tekrardan teşekkürler. İyi Forumlar..

Önce güzel bir bakım, triger ve devirdaim değişimi şart. Ustanız bunlarda sorun yok dese bile değiştirin kendinizi garantiye alın 60.000 km boyunca. Zira üç kuruştan kaçmak için motoru eline alanlar olabiliyor :)

usta demişken, bölgenizde güvenilir, bilindik ve sizi kazıklamayacak dost bir usta edinmeye çalışın. samimi ve size güven veren bir usta paha biçilemez.

replika jantlar yerine KM gibi bilinen markalardan sağlam jantlar alabilirsiniz, replika önermiyorum.

ses sistemi keyfinize kalmış biraz, ben daha araba giderken uuu ses sistemine bak diyen kız görmedim :D zaten dışarıdan pek de belli olmuyor hepsi aynı. kulak zevkinize göre bir seçim yapın.

arka camlara çok koyu olmamak şartıyla film çekebilirsiniz. görüşü azaltması nedeniyle ön taraflara film önermiyorum.

spoiler falan güzel duruyor araçlarda. abartı olmamak şartıyla bi spoiler alabilirsiniz.

aracı ayarında alçaltın alçaltmak istiyorsanız. fazla alçaltma hem çirkin gösteriyor hem de konforsuz.

araç içinde koltukları deri kaplatma, direksiyon simidine dikişli deri yaptırma gibi atraksiyonlara da girişebilirsiniz.

Teşekkür ederim..
Bakım konusunda haklısın tanıdıgım bi kac usta var mutlaka yakın zamanda bi gözden geçirecem.
Jant konusunda haklısın.
Dedigim gibi dısıyla pek oynamayacagım zaten ses sistemide problem degil ama teyp degistirmek istiyorum ama aynı zamanda orjinal görünüsünün bozulmasınıda istemiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Teşekkür ederim..
Bakım konusunda haklısın tanıdıgım bi kac usta var mutlaka yakın zamanda bi gözden geçirecem.
Jant konusunda haklısın.
Dedigim gibi dısıyla pek oynamayacagım zaten ses sistemide problem degil ama teyp degistirmek istiyorum ama aynı zamanda orjinal görünüsünün bozulmasınıda istemiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Teypten içeriden bişiler çekebiliyorlar USBden şarkı çalması için oto elektrikçiler. Ya da AUX girişi vardır telefonu bağlayıp onu kullanabilirsiniz AUX kablosuyla birlikte. Ama en güzeli şekilli yeni bir teyp almak :)

Panasonic'in teypleri güzel ama orijinalden çok uzak, Roadster mı ne vardı onun teypleri araçla baya uyumlu görünüyor orijinal olmasa da ama onların da kalitesi çok iyi değil bildiğim kadarıyla.

Hocam ses sistemi arıyorsan bende Tigradan kalma tesisat var benim Accent Era'nın ses sistemi yetiyor bana istersen satabilirim sağlam malzemeler var :)

Eyvallah. Tanıdık oto elektirikci var hele bi hafta sonu ugrayıp sorayım bakayım. Yavas yavas artık hepsini yapacam tekrardan teşekkürler.

Geri