opel zafira opc 285 ps
arabada ne var ?
285 i sadece chiple mi aldiniz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
opel zafira opc 285 ps
bizde hep dbilasa bedava calisiyoruz
![]()
Erden abi sendekinin markasi..
Intercooler hp veren bir parça değildir..Map + egzoz sistemi ile kullanıldıgında hp almanız intercoolerdan değil,aracın nefes alabilmesinden + soğuk hava emilişinin artmasındandırYani stock araca intercooler takınca bir değer almazsınız.
chip ve turbo atmosfer basıncı yükseltilmesi ve farklı piston süpap dereceleri gibi bir dizi işlem yaptım performansını soracak olursan 2 ci vites sonu 150 km ye ulaşıyor bu arada şanzuman oranları değişiklik yaptım ama yakıt olayını hiç sormayın korkunç yakıyorarabada ne var ?
285 i sadece chiple mi aldiniz ?
Intercooler hp veren bir parça değildir..Map + egzoz sistemi ile kullanıldıgında hp almanız intercoolerdan değil,aracın nefes alabilmesinden + soğuk hava emilişinin artmasındandırYani stock araca intercooler takınca bir değer almazsınız.
chip ve turbo atmosfer basıncı yükseltilmesi ve farklı piston süpap dereceleri gibi bir dizi işlem yaptım performansını soracak olursan 2 ci vites sonu 150 km ye ulaşıyor bu arada şanzuman oranları değişiklik yaptım ama yakıt olayını hiç sormayın korkunç yakıyor![]()
kardesım emrem aracı gözümde bambaska![]()
saol kardeşim ya seninki de öyle,hele o cıkardıgı sesten sonra
![]()
bak ayın ucunde gene bulusma var gıdıcekmısın yahsı batıya?