Acaba el frenimi dondu. Acil yardım lütfen

arkadaşlar bizzat yaşadığım ve çözümünü bildiğim bir olay.arabayı o şekilde sürmeye çalışmayın heran birşeyleri kırabilirsiniz.arabanın altına eğildiğinizde arka tekerlerin önüne doğru iki taraftada kablo gibi bir tel görürsünüz.5 dk o telleri elinizle gerdirerek sallayınız ve yolunuza rahatça devam ediniz...

kışın el freni çekilmez. ısınması lazım

cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tabiki de klasik olarak olayın üstünden sonra bilip bilmeden "kışın el freni çekilmez" deyip hiç bir şekilde yardımı dokunmayan forumda herhangi bir amacı olmadan,insanlara yardımcı olma gayesi ile değilde bugün ne tür bi boş iş yapsam da karakterimi ortaya koysam diye düşünenler hariç.

cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tabiki de klasik olarak olayın üstünden sonra bilip bilmeden "kışın el freni çekilmez" deyip hiç bir şekilde yardımı dokunmayan forumda herhangi bir amacı olmadan,insanlara yardımcı olma gayesi ile değilde bugün ne tür bi boş iş yapsam da karakterimi ortaya koysam diye düşünenler hariç.

teşekkürüne ihtiyaç yok.. soruna dikkat et başlığı acaba el fireni mi dondu diye açmışsın. burda herkesin bir amacı var eksiklerini gidermek senin yoksa o başka. sende bu şekilde karekterini ortaya koymuşsun.

sanırım sen sadece başlıkları okuyorsun. tabi oda okumaksa. yani yarım yangalak okumaya okumak denirse. bu tür bir başlığı okuduğunda böyle bir cevap verme ihtiyacını niye hissediyorsun anlamıyorum.
başlık acaba el frenimi dondu
cevap kışın el freni çekilmez.
insanların zeka seviyeleri genelde verdikleri cevaplardan anlaşılır. ne güzel cevap veren arkadaşlar var. mesela "el freni donmuş olabilir evet şöyle yaparsan çözebilirsin böyle yaparsan halledebilirsin" demişler onlara gerçekten teşekkür ettim.
bu arada teşekkürüne ihtiyacım yok demişsin zaten sana etmedim ki :))

kendi zeka düzeyinden bahsetmene gerek yok.
arkadaşlar lütfen eknik servisin ve forumun huzurunu kaçıracak cevaplar yazmayınız,ayrıca açılmış olan konu hakında bilgi sahibi değilseniz cevap yazmayınız böylece bu tür tartışmalar olmayacaktır

konu içeriği bu şekilde devam ederse konu tarafımca kapatılacaktır

Geri