Acaba el frenimi dondu. Acil yardım lütfen

elleme arkadaşım bırak kalsın akılsız başlın cezasını diskler çeker demekkii havaların ısınmasını bekleyeceksin kendiliğinden açılırrr bir dahada çekme el freni felann :):):):)

kışın el freni çekilmez. ısınması lazım

1 Çaydanlık Sıcak Suya Bakar :D:D:D:D:p

Kışın Hiç El Freni Çekmem Direksiyonu Kaldırım Tarafına Çeviririm .;):)

cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tabiki de klasik olarak olayın üstünden sonra bilip bilmeden "kışın el freni çekilmez" deyip hiç bir şekilde yardımı dokunmayan forumda herhangi bir amacı olmadan,insanlara yardımcı olma gayesi ile değilde bugün ne tür bi boş iş yapsam da karakterimi ortaya koysam diye düşünenler hariç.

el fren telini mutlaka deyiştir aynı sıkıntı bende vardı hava -1 dereceyi gordümü anında sıkışma yapıyordu freni indirdiğim halde yinede bırakmıyordu
elfren telini deyiştirdim kurtuldum mutlaka fren telini deyiştir.

korkumdan kışın arabanın el frenini cekemez olmuştum

frenler donmaz diye bi kayide yok ama öyle havalar az bi soğuduğu zamanda donmasıda sacma deyilmi.

cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tabiki de klasik olarak olayın üstünden sonra bilip bilmeden "kışın el freni çekilmez" deyip hiç bir şekilde yardımı dokunmayan forumda herhangi bir amacı olmadan,insanlara yardımcı olma gayesi ile değilde bugün ne tür bi boş iş yapsam da karakterimi ortaya koysam diye düşünenler hariç.

teşekkürüne ihtiyaç yok.. soruna dikkat et başlığı acaba el fireni mi dondu diye açmışsın. burda herkesin bir amacı var eksiklerini gidermek senin yoksa o başka. sende bu şekilde karekterini ortaya koymuşsun.

Bende de buna benzer sorun vardı. Aynı küüüt sesi vs.

El freni teli büklüm büklüm olmuş bırakmıyordu. El freni telini nasıl boşaltacağını bilen arkadaşlar yazmış zaten, ama beceri işi tabiki. Ben usta çağırmıştım.

teşekkürüne ihtiyaç yok.. soruna dikkat et başlığı acaba el fireni mi dondu diye açmışsın. burda herkesin bir amacı var eksiklerini gidermek senin yoksa o başka. sende bu şekilde karekterini ortaya koymuşsun.

sanırım sen sadece başlıkları okuyorsun. tabi oda okumaksa. yani yarım yangalak okumaya okumak denirse. bu tür bir başlığı okuduğunda böyle bir cevap verme ihtiyacını niye hissediyorsun anlamıyorum.
başlık acaba el frenimi dondu
cevap kışın el freni çekilmez.
insanların zeka seviyeleri genelde verdikleri cevaplardan anlaşılır. ne güzel cevap veren arkadaşlar var. mesela "el freni donmuş olabilir evet şöyle yaparsan çözebilirsin böyle yaparsan halledebilirsin" demişler onlara gerçekten teşekkür ettim.
bu arada teşekkürüne ihtiyacım yok demişsin zaten sana etmedim ki :))

forum üyesi arkadaşlar kusura bakmayın seviyesiz bir tartışma ama ben arkadaşımıza el freninin çekilmemesi gerektiğini ve sorunun çözümü için ısınması gerektiğini yazdım fakat nedendir bilmem anlamak istemedi. sorunun üzerinden zaman geçtiğini yazmışsın arkadaşım fakat soruna cevap verenlerden biri benim ve kışın el freni çekilmez diye yazan tek kişi ben değilim neden takıldığını anlamadım.

sorun: kışın el freni çekilmez
çözümlerden bir tanesi : ısınması lazım

Son düzenleme:
Geri