Acaba Debriyaj Baskı Balatam Bitmişmi Astra H 1.6 80Bin'de .. Yardım !

Yorumlarınız için teşekkürler büyük ihtimalle benim sürüşümle alakalı nazik nazik kaldırayım derken titriyor :D basmak gerekmiş biraz.

fiyat abartılmış arkadaşım
200tl civarı baskı balata seti+(100-150) tl arasıda işçilik verirsin
ben geçen sene baskı balata değiştirirken yetkili servisdeki fiyata bakmıştım...
baskı balata 800 lira
işçilik 280 liraydı... buna daha kdv eklencekti... özel servisde 200-250 lira baskı balata bir o kadar da işçilikle 500 liraya halledilir...

eğer geri kaçırmıyorsa balata daha bitmemiştir... sizin kalkerken titriyor demeniz biraz gaz debriyaj işini ayarlayamadığınız için sanırım... bitse kalkerken titrer ama araba gazı alır araba gitmez debriyaj kavramadığı için titrer sizde motor yükü kaldıramadığı için titriyormuş...

astra h lerde bu gibi sorunlar cok ama arabanin kendisi böyle babam türkiye ye geldigimde beni arabayi kulanirken egimli yerlerde kalkis yaparken bayagi zorlanmisti

Kronik belkide .. bilemiyorum

H'lar kalkışta gazı seviyor o kadar.

Ben baskı balatayı yeni değiştirdim.Önceki aracım renault olduğu için balata bana hafif gelmişti ama araç kalkışlarda gaz verdiğim halde tireme yapıyordu.Yaklaşık 6000 km bindim.Aracımın eski sahibi tanıdık olduğu için aracı kullandı ve balatanın bittiğini söyledi.Hakikaten balatayı söktük ve balata bakırlara kadar kazınmış ayrıca baskı aynasıda kararmıştı.Yani yolda kalmam an meselesiymiş.Baskı balatayı değiştirdik.Baskı+balata 340 tl ye geldi.Şanzımanın f23 olduğunu o gün öğrendim.Zira normal balata takımı olmadı küçük geldi.Bunun dışında eski aracımın balatası bitmeye yakın duruma gelince kaçırma falan yapıyordu ama opel kesinlikle kaçırma yapmadı.Bu çok kötü zira şehir içinde aniden yapışabilir ve masraf artabilirdi.Aracı tanıyan ve bilen birine baktırın.Olmadı aynı model araç bulup kullanın o zaman anlarsınız...Geçmiş olsun

Geri