ABS ve ABS lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dolunay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dolunay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaşlar

ABS uyarı lambam özellikle yaz mevsiminde sık sık yanıyor ve ABS sistemi devre dışı kalıyor. Kışın ise kesinliklikle uyarıda vermiyor. Sistem de sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Özel Servise götürdüm. Bilgisayara bağladı. ABS lambası yandığı zamanlar valf yani beyin arızası verdi. Ustada beyni değiştirmen gerektiğini söyledi. Fiyatı malüm.

Ben ise aklımın yettiğince beyinden olmadığını düşünmekteyim. Bu sorunu neden sadece yazları yaparda kışları yapmaz. Beyin olsa sürekli olması gerekmez mi.

Bir ay arayla ön panelimin solu karardı dağa sonra sağ tarafta karardı. Geceleri panelde hiç bir şey gözükmüyor. Bu sorunda acaba yine beyin ile alakalı bir durumu mu?

Çözüme yönelik değerli önerilerinizi bekliyorum. Aracınının beyninde bir sorun yok şeklinde başlayan mesajlarınız beni çok mutlu edecektir. Ama genede siz doğruları yazın.

Ya Bu Ne Abicim Yokmudur 1 Tane Sorunsuz Opel.saçmasapan Sorunlar Saçmasapan Işler.neyin Ne Oldugu Belli Olmayan Dertler...nedir Bu Tutarsizlik...AVRUPA ARABA DİYOSUN ALMAN MALI DİYOSUN SAGLAMDIR DİYOSUN ALIYOSUN......HAYIR Bİ RENO BİLE BU KADAR SORUN ÇIKARMIYODUR.......

Arkadaşım hiç korkma aracının beyninde bi problem yok!Demek isterdim ama sanırım var :) Bi götürüp baktırmanda yarar var bence!Sonuçta abs bu Allah korusun sonradan bi problem yaşama die sölüyorum.Aynı problem bazen bnmde başıma geliyor.Yani arada sırada abs işığı bendede yanıyor.Ama seninde dediğin gibi kışın bu olay hiç başıma gelmedi.Ekran kararmasına gelince bu sorunun beyinden olduğunu sanmıyorum

Ne Kadar Elektronİk O kadar Tektronİk=arabanin Teklemesİ Ve Sorun Çikartmasi...:D:D:D

geçmiş olsun inşallah pahalı bir problem değildir.

hep sorun ya opellerde

Ooo ArkadaŞlar Hemen Pes Etmeyİn Yahu Her Makİna Problem Çikartir..
Abs Sİ Bozulur Belkİ Opelİn Ama HİÇ Bİ Zaman Yol Kenarina ÇekmİŞ Opel GÖrmezsİnİz Yapmayin..

Opel Yari Yolda Birakmaz...

Corsa_N' Alıntı:
Ooo ArkadaŞlar Hemen Pes Etmeyİn Yahu Her Makİna Problem Çikartir..
Abs Sİ Bozulur Belkİ Opelİn Ama HİÇ Bİ Zaman Yol Kenarina ÇekmİŞ Opel GÖrmezsİnİz Yapmayin..

Opel Yari Yolda Birakmaz...
+sonsuz ben bir kere görmüştüm o da bizim vectraydı ve kaza yapmıştık

bi baska bılgısayarlı tamırcıye gıtmende fayda var. senın ısın bıraz karısık görulup bakılması gereken bır iş

Denir ya nekadar ekmek okadar köfte.
Bu kadar bol sensöre sık arıza normal gibi. Almanlarda servis ve parça getirisini düşünmüşlerki bu yola baş vurmuşlar. :confused: :mad: :good:

aynı dertten muzdaripim, abs sorununu çözemedim birtürlü, ünce sağ teker poryası arıza verdi, değiştirdim geçen haftalarda, şimdide sol arıza veriyor, ayrıca sağ poryayı değiştirdikten sonra lastiği yumruklayınca cızıltı şeklinde bir ses gelmeye başladı çıldırmak üzereyim bu konuda servisçi arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri