Abs tc km çalişmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 6868
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bugün tekrar aynı oldu evden çıktım sorun yom 6 km sonra devre dışı kaldı TC Ve ABS Yanıyor KM Çalışmıyor

eger sensorda kontakt veya kopma yok ise sol abs li porya komple degismesi lazim...
eger kopma temasizli lehimle giderilebilirse iyi yoksa porya komple satiliyor ne yazikki...

Fiyat Nedir Bu Parça Olasılık Olursa Bilginiz nedir

ne diye soracağız

fiyati 5 bijonlu skf marka 200 tl civari parca bu icinde abs sensorlu..
ama dedigim gibi iyi bir ustaya göster kopukluk kontak varsa belki lehim ile kurtarirsin..bu forumda gecen sene bir arkadasa söyledim lehim ile halletmisti..insallah seninkide öyle olur.

2 yere götürdüm ABS Beyni Dediler Yenisi çook para Tamir de 200 Dediler Acaba Yapabilinirmi
arıza zaman zaman yapıyor sonra kendiliğinden düzeliyor
durup dururken peydah oldu ya

tamri mi ettirsem kararsızım

arkadaşın gözunu korkutmayın aracı vectra b porya komple degısmez. sensör tek olur harekıtı akıs kafasındakı bılezıkten okur.

benim araçtada aynı sorun var, 1999 vectra b1 gls , Abs ve tc ışıgı yanıyor ve kilometre gidiyor, yorumlar mantıklı hız algılanmıyorsa tc de abs de algılanacak birşey bulamadığından devreden çıkar,

şimdi bende kontrol edeceğim ama aklıma farklı bir soru geldi? tc'nin ön iki tekerden abs'nin dört tekerden data alması gerekmez mi?

Kilometre sol öntekerden data aldığı için mi sol öntekerleğe bakalım?

yardımcı olursanız sevinirim

sorun çözüldü ABS Beyni Söküldü Lehim Atmış Düzeltdiler Kronik Bi Arıza İmiş 15 dk sürmedi sök tak vs
Sorunum düzeldi Allaha Şükür
Bu Arada Geri Vites Lambası Yanmıyormuş Fark Ettim Müşürü Nerde Bunun Bilen Varmı F23 Şanzıman göremedim

Geçmiş olsun, darısı başıma. Bugün aynı sorun benimde başıma geldi TC ve ABS yandı ardından bütün ibreler ( hararet, yakıt, devir, hız ) birden sıfıra indi.Dikkat ettim hareket halindeylen gaza basında TC ve ABS yanıoyor ve ibreler sıfırlanıyor, frene basıp yavaşladığımda ikazlar sönüyor ve ibreler düzeliyordu.Umarım lehimle yada kablo kontrolüyle halledilir.Beyin işi çıkarsa kötü.

Arkadaşlar benim de 97 cd 2000cc tc işigi yaniyor abs yanmiyor devamli yaniyor be neden olabilir yardimlarinizi bekliyorum

Geri