ABS Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Plossive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Plossive

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, dün 2001 model 1.8 vectra cd alarak aranıza katılmış oldum:alkis:
Öncelikle herkese selamlar,

Sormak istediğim bir konu var aaracın ABS sinde bir problem var. Forumda biraz araştırma yaptım daha öncede astrası olan arkadaş aynı problemle karşılaşmış ama sonucunu yazmamış. Arabayı ilk çalıştırdığımda abs ışığı yanmıyor ve çalışıyor (denedim) fakat 15-20 dk sonra ABS ışığı yanıyor ve abs devre dışı kalıyor. Ayrıca ekranda "Brake Pad" uyarısı oluyor devamlı sanırım balatalar bitmiş, h.sonu yaptıracağım. Sorum ABS sorunu balatalarla ilgili olabilirmi ? (Cahilliğimi bağışlayın ABS li arabam olmamıştı hiç :sorry: ) Beyin arızası ise beyin fiyatı hakkında bilgisi olan bir arkadaş var mı? Aldığım galeriye söyledim getir bi baktıralım dediler ama bilemiyorum işte. Birde araç ilk kalkışta hırıldama gibi bir ses yapıyor (otomatik)

Bilgisi olan arkaşlar fikir verebilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler...

hoşgeldin. konu acmadan önce."ÜYE ARŞİVİ"nde kendını formata uygun sekılde tanıtmalısın

:good: :good:
hoşgeldin. konu acmadan önce."ÜYE ARŞİVİ"nde kendını formata uygun sekılde tanıtmalısın

tanıtımdan sonra tekniker arkadaslar sana yardımcı olurlar...keyifli forumlar...

:o Hemen ekledim, görememişim. Heyecandan herhal.

öncelikle arıza kodu gerekiyor ama ben yineden cevaplamaya çalışayım teker sensörlerinden olabilir veya fren lamba şalteri varr ondan da yapıyor ama arıza kodu gereikyor tam bilgi içinn.

abs beynin 1,5 - 2 milyar gibi olduğunu duymuştum.

fren balatalarını vs. değiştir sensörlerinden kaynaklanıyor olabilir.

sorun beyindeyse beyin tamir eden elektronikçiler var . hemen yeni parçaya yönelme tamir ettirmeye çalış.

Teşekkürler yanıtlarınız için, yarın fren balatalarını değiştireceğim bakalım sorun devam edecekmi, bilgisayarada sokturup hata kodunu öğrenmeye çalışacağım buradan gelişmeleri bildiririm, tekrar teşekkürler :)

Geri