Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selcukreis035' Alıntı:abs söktüm kafam rahat frene uzun basılması taktirinde abs yi servis in açtığını biliyormusunuz ?
ben yarışların adamıyım abs falan olmaz bana ters
opel e yollar bile dar geliyor yetmiyor.Allahdan karşı kaldırıma çıkmamışın geçmiş olsun.Zeminde buz varsa yapacak zaten bişey yok..sanırım az bişey duyuluyor.Bende duyduklarını söylemişti arkadaşlar.Berat' Alıntı:Arkadaşlar dün başıma kötü bi olay geldi.Vectra B aracımla yokuş aşağı inerken(tarihi yoldan ana yola) frene bastım ve anında abs devreye girdi tarrrrrrrk diye ses geldi fakat bir türlü duramadım.El frenınınde yardımıyla yolun ortasında anca durabildim.Allah'tan araba falan gelmiyodu caddeden...yoldakiler şaşkın gözlerle bana bakıyodu bu ne yapıo diye...Sizce bunun sebebi nedir?Birde abs de çıkan o ses dışarıdanda duyulabilir mi?![]()
:good:astrammm' Alıntı:kardeş yolda buyuk bı ıhtımalle buz vardı. duyulur ancak fazla degıl sen daha ıyı hıssedersın cunkı ayagının altında.. kardeş abs kısın aracın kontorlunu kollaylastırsada durmasını gecıktırır. dıkkat etmelesın